Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ok wątek zamknięty Salon bardzo ok, zakupy udane, miła i pomocna obsluga. Oprawki okularowe mają...
~Tamara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 stycznia 2018

Salon doskonale wyposażony wątek zamknięty Dla mnie salon jest bardzo dobrze wyposażony, ma spory wybór oprawek no i...
~Magma
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 grudnia 2017

oprawki wątek zamknięty Kupowałam oprawki okularowe i szczerze mówiąc miałam problem które wybrać -...
~Mikelka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 listopada 2017

polecam salon! wątek zamknięty Salon jest bardzo dobrze wyposażony, pomocna obsługa, spokojnie można znaleźć...
~Danka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Bardzo podoba mi się ten salon optyczny i na pewno do niego wrócę. Mają...
~Ada96
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2017

Optical Christex wątek zamknięty Kupowałam w Optical Christex oprawki i jestem bardzo zadowolona z zakupu jak...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 września 2017

100% na Tak wątek zamknięty Zakupione okulary przeciwsłoneczne są świetne! Jestem z nich bardzo...
~Kalka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2017

polecam! wątek zamknięty Najlepszy salon optyczny w całej okolicy! Jestem pod wrażeniem, że w ciągu...
~GoskaM32
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lipca 2017

POLECAM:) wątek zamknięty Bardzo solidna, konkretna i terminowa firma. Zleciłem usunięcie filtra...
~AgataPazurek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 czerwca 2017

polecam! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa w salonie, a do tego naprawdę duży wybór okularów...
~Madzia28
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 czerwca 2017

polecam! wątek zamknięty bardzo polecam miejsce - wybór jest ogromy, pomoc personelu jest doskonała....
~Upelka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 września 2016

Zadowolona wątek zamknięty Długo szukałam optyka i wreszcie znalazłam Optical Christex optyk w Batorym....
~Katarzyna
4

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

salon optical christex -zadowolona wątek zamknięty Korzystałam z tego salonu , ponieważ bardzo intensywnie poszukiwałam okularów...
~Irina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 maja 2016

Zdecydowanie Salon godny polecenia. wątek zamknięty Profesjonale podejście do klienta i duży wybór oprawek to rzeczy które mnie...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

nigdy więcej nie skorzystam z usług salonu wątek zamknięty Jestem wieloletnia klientka salonu optical christex w batorym, zreszta zakupy...
~Patrycja
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 października 2015

Okulary progresywne wątek zamknięty Mam skomplikowaną wadę wzroku i dotychczas miałam problem z przyzwyczajeniem...
~Ania
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 stycznia 2014

Polecam!! wątek zamknięty Do Christexu chodzimy cała rodziną od wielu lat,ze względu na jakość i...
~Adam
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Ostatnio korzystałem z usług salonu optycznego w Batorym. Został mi on...
~Jan
-

dodano: 5 kwietnia 2013

FATALNE SZKŁA wątek zamknięty Nie polecam salonu ze względu na słabej jakości szkła. 4 tygodnie temu...
~mr
-

dodano: 28 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry