Widok

Optima Sp. z o. o. - Asystent ds. Rozliczeń

Ogłoszenie, które pojawia się po raz kolejny, aplikacja przez eRekrutera, a tam pytanie:

"Jakie są Twoje oczekiwania finansowe w kwocie brutto za godzinę pracy?"

I opcje:
- Poniżej 8
- 8-9
- 9-10
- Powyżej 10

Aż kilkukrotnie spojrzałem na pytanie, by się upewnić - i cały czas jest BRUTTO!!!

I pewnie szukają studenta, który zgodzi się za "Poniżej 8". Ciekawe ile mu zaproponują, 7, może 6? Toć to 700-800 zł netto, przy pracy na pełny etat - oni powariowali?

Niedługo to trzeba będzie dopłacać, by móc pracować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaaplikowałam tam, ale odrzucili moje CV, bo zaznaczyłam "powyżej 10 zł brutto" :)
Skończyłam dwa kierunki studiów, mam doświadczenie, itd., a oni mnie odrzucili. Porażka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem ostatnio na rozmowie u nich (mówiłem już, że obecnie pracuję w kołchozie i dlatego zamierzam go opuścić ??). I też mnie odrzucili. Obiecali, że zadzwonią, ale to ja do nich dzwoniłem. Podobno mam zbyt mało doświadczenia na tym stanowisku i nie jestem komunikatywny (dobrze, że mi wieku nie wytknęli). Zgoda - może mam mało doświadczenia (raptem parę miesięcy na tym stanowisku), ale brak komunikatywności ??! Gdy pracowałem jako telemarketer potrafiłem sprzedać (znaczy wcisnąć) prawie wszystko co miałem w ofercie (wystarczy dryndnąć do byłego pracodawcy, a potwierdzi). Więc dla mnie ta firma to kolejna na rynku pracy żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry