Widok
Opuszczony szpital w gdańsku.
Ostatnio znalazłam ten link http://qbanez.wordpress.com/2012/02/07/350-opuszczony-szpital-psychiatryczny-w-gdansku/
Chciała bym wiedzieć gdzie mieści się ten szpital by móc tam pojechać i zrobić więcej zdjęć .
Chciała bym wiedzieć gdzie mieści się ten szpital by móc tam pojechać i zrobić więcej zdjęć .
Byłam tam z przyjaciółka. Znalazłyśmy to po długich poszukiwaniach ,ale był niezły przypał . Teraz pilnuje tego ochrona i niedaleko tego jest komisariat wojskowy czy coś takiego. Obeszłyśmy ten szpital do okuła i wogule robiłyśmy fotki.. Było otwarte okno ;// Zobaczył nas ochroniarz i zabrał nas do dyżurki i wezwał komisarza wojskowego! ;/ Miałyśmy ogromne szczęście że tam nie weszłyśmy bo wtedy by była wzywana policja i wogule by byłą z tego niezła afera. Spisali nasze dane , kazali nam pousuwać wszystkie zdjęcia . Powiedzieli że jak tam ktoś jeszcze wejdzie to będzie sprawa w sondzie i na 100% będziemy wzywane na przesłuchiwanie . Miałyśmy więcej szczęścia i rozumu! NA PRZYSZŁOŚĆ NIE POLECAM!!! ;/// 26.06.2012 r
UWAGA!!! Wybieram się tam w sobotę 13.04.2013r - godzina do uzgodnienia.Zainteresowane osoby proszę o kontakt...Jeśli wrażenia będą słabe , to zapraszam na wieżę widokową na Pachołku w Oliwie - będą rozwieszone liny - będzie można pozjeżdżać.Mam wszystkie sprzęty alpinistyczne , kilka uprzęży i urządzeń zjazdowych , więc może być fajnie.Radekgdansk 795-9559-03 mikorad@wp.pl
No niestety , z ostatnich doniesień wynika , iż starego psychiatryka już nie ma , więc pozostaje Pachołek w Oliwie i zjazdy na linach z Wieży Widokowej. Zapraszam Wszystkich , a zwłaszcza dziewczyny - odważniejsze niż nie jeden chłopak...
795-95-59-03 lub mikorad@wp.pl Radekgdansk SOBOTA 13.04.2013 GODZ.13.00 - Dość sporo trzynastek tego dnia - może coś z tego wyniknie??????????????????????????????????????
795-95-59-03 lub mikorad@wp.pl Radekgdansk SOBOTA 13.04.2013 GODZ.13.00 - Dość sporo trzynastek tego dnia - może coś z tego wyniknie??????????????????????????????????????
Ale gdzie mamy się spotkać. Na Pachołku w Oliwie?
Noclegi nad morzem Relacje z imprez na Pomorzu
Noclegi Hel Wypoczynek na Helu
Noclegi w Jastarni Wczasy na Helu
Noclegi Hel Wypoczynek na Helu
Noclegi w Jastarni Wczasy na Helu
Ten szpital nie znajduje się na srebrzysku, tylko na terenie oddziału szpitala marynarki wojennej na ulicy Polanki. wejsie jest od piwnicy, byłam i polecam, aczkolwiek dreszcze i wyobrażnia nie odpuszczają gdy się tam człowiek znajduje, pełno rozsypanych dokumentów, miejsc grozy, a także sam klimat tego miejsca i obawy przed przyłapaniem przez służby, ale naprawdę polecam ! :)