Widok

Orange - jakie zarobki, warunki?

Czy ktoś wie coś o pracy w "Orange" na Długiej - warunki, zarobki itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
9zł brutto/h, zlecenie. Słabe szkolenia, zwłaszcza stanowiskowe. Zmiany 9-15, 15-21 pn-pt, ale w praktyce ciągle zmiana druga. U niektórych liderów do wypracowania jedna sobota w miesiącu na pierwszą zmianę. 40min przerwy na 6h pracy, ale wmawiają przedłużanie przerw. Okropne parcie na sprzedaż. Liderzy grup- porażka, zwłaszcza pan Leszek w długich włosach (o ile tam nadal pracuje).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lechu był w porządku. Chodził z grupą na imprezy po pracy. Nawet jedno piwo stawiał. Inna sprawa że to najgorsza praca świata. Malo kto wytrzymuje dłużej niż miesiąc. Albo nie wytrzymujesz psychicznie albo wyrzucają za słabe wyniki. Pieniądze śmieszne a raczej straszne. Wyzysk studentów. Na chwilę można sprobować i poznać ludzi. Tak to nie warto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za info, jednak nie pójdę do orange.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie nie interesowały te całe wyjścia integracyjne pana Leszka. Nie był on przyjemną osobą, ani z charakteru ani z wyglądu. Liderzy w CC zarabiają ok. 3 tys./m-c, więc mógł sobie pozwolić na stawianie piwa. A za 9zł brutto to waciki można kupić...

Druga sprawa to pewna sytuacja, która mi utkwiła w pamięci. Pan Leszek pokazując mi, jak mam traktować klienta, złapał mnie za bluzkę i popchnął metr w tył do ściany. Zaznaczam, że jestem drobną kobietą i zażenowało mnie zachowanie tego pana.

Do poprzedniej mojej wypowiedzi dodam jeszcze, że premie za sprzedaż to FIKCJA!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak traktować klienta? Świetnie, a później ludzie z daleka omijają orange, sami liderzy są temu winni, nie potrafią uszanować pracownika, nie mówiąc już o klientach, żenada. Dobrze że tam nie poszłam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Orange na Długiej, to nie tylko telesprzedaż i nie tylko takie słabe zarobki jak jest to opisane powyżej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się. Pracowałam w Orange na Długiej i średnio w miesiącu można zarobić nawet do 2500 netto jak ma się sprzedaż. A zarobi to 10 zł brutto a nie 9.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kazano podpisywać jakieś zobowiązania o zachowaniu tajemnicy?
Atmoesfera podobno słyszałem jest nieprzyjazna, presje wywierają i naciskają na tych na szkoleniu?
Słowa w stylu: "kto nie wykazuje wyników i daje od siebie tylko tyle ile się od niego wymaga po 3 miesiącach z takim delikwentem zastanawiamy się co dalej robić...".
Były takie słowa?
Stefan opowiedz o swoich doświadczeniach.

Angelika na mojej umowie widnieje stawka 9zł brutto (pracowałam tam ponad 2 lata temu). I nie zobaczyłam ani grosza z premii sprzedażowej...

Antoni zobowiązań o zachowaniu tajemnicy nie podpisywałam. Takich słów nie pamiętam, jednak nie zdziwiłabym się, gdyby tak mówili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ilu sprzedawców tyle zarobi?? 5?? 10?? na ponad 100. Nie siej tu propagandy. Jak ja pracowałem 70% zarabiało... mniej niż 1000 zł. a i utrzymać się było bardzo trudno. Albo miałeś wyniki albo out.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, może mi ktoś powiedzieć jak jest obecnie w orange? mam rozmowę na ul. ogarnej. nie bardzo wiem czego się spodziewać na takiej rozmowie. może mi ktoś coś powiedzieć? jak zarobki?z góry dziękuję
Zaczynałam swoją karierę od call center w Orange na akwizycji, ale w innym mieście, nie w Gdańsku. Jako pierwsza praca to nie było tak źle, dużo się nauczyłam, nie miałam złej sprzedaży, trzeba po prostu dzwonić i dzwonić i omieć rozwiać obiekcje Klienta :) Premia była wypłacana zawsze, ale nie było tam możliwości rozwoju, ponieważ startować na Lidera zespołu się nie opłacało, nie chciałam dniami i nocami siedzieć w pracy. Potem przeszłam do innej firmy, agencji reklamowej, gdzie byłam handlowcem, osiągałam najlepsze wyniki sprzedażowe, potem awans, podwyżka, własne biuro, po roku odeszłam do kolejnej firmy, w której miałam lepsze stanowisko, szkoliłam zespół sprzedażowy w pewnej firmie. A więc zaangażowanie, chęć do pracy, ambicje i można coś w życiu zdziałać :)
Ja wyciagalam 4 tysiące na rękę więc wystarczy tylko chcieć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam kilka lat temu, było 10zł brutto/h + premie sprzedażowe, przy 3/4 etatu miałam 2-2,5tys na rękę miesięcznie tak więc można zarobić w orange tylko trzeba w to włożyć trochę wysiłku a nie czekać aż się wyniki zrobią same ;-) praca dobra na start
do góry