Widok

Organiizacja ZKM. Ale za bilety ...

Organiizacja ZKM. Ale za bilety placimy coraz wiecej. Pani szczurek cos pan narobil ? Skarga idzie . Jade godzine ze srodmiescia na cosową z chorą starszą osobą. Warunki pogodowe nie są wytłumaczeniem. Place za bilety
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jedynym

jedynym pomysłem na komunikację miejską jest podniesienie cen biletów

To ten

Pan nie jezdzi autobusami do pracy ?

I jaki poranny szczyt ? Bylo po 9 rano. Szczyt to jest to co wyprawia Prezydent Gdyni wraz ze swoją świtą. Niech zlikwidują jeszcze wiecej linii. Wydaje mi sie ze linia 25 jezdzi za czesto bo trajtki są tak puste ze az echo sie w nich niesie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taxi

To trzeba było zamówić taksówkę albo jechać swoim autem. Wszyscy płaczą madka z kaszojadem nie może przejść bo auta kawalek na chodnik wjechało dramata. I klasyk zawsze starsza osoba albo inwalida tam się znajduję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie płacą mi az tyle bym podopiecznych woził codziennie taxufkami przez calą gdynie za własne pieniadze. Sam fakt ze musze placic 108 zl za bilet jest absurdem gdyz autobusy to jedno z mych niezbędnych narzedzi pracy. Spędzam w nich średnio 3 godziny dziennie pelniąc pracę. A ceny biletow rosną. I bedą rosnąc. Populacja Gdyni zwieksza sie przez naplyw uchodzcow a jednoczesnie likwiduje sie kolejne linie i polączenia. Wystarczajaco elokfentnie napisałam ?

ZKM nie wywiazuje sie z umowy wiec powinno zwrócić cześć kosztu biletu . I nie sa tu wytlumaczeniem warunki drogowe gdyz sniegu jest malo . Nie ma jakiejs kleski zywiolowej by kompletnie sparalizowalo komunikacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wtedy i tak będzie płacić, tylko że w podatkach. Nie ma darmowego transportu.

Jaka zimo, czy ty wiesz jak zima wygląda?

płacisz za przejazd

a nie za to o której przyjeżdża, ile jedzie i czy masz wolne miejsce siedzące
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nieponimaju

kak?

Czyli miała nie płacić za bilet?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korki, duży ruch

Pan/Pani usunie samochody z dróg a autobusy dzięki temu będą jeździć punktualnie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiesz co to jest korek na drodze?

i czym się on przejawia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzeczywisice 4.80 za bilet to majatek

A wymagania jakby jechala taksówką za 200zl. Roszczeniowosc właśnie przekroczyła skalę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

a dziewki będą też?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepiej Uberem, taniej i sympatyczniej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry