Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ja - ocena nowy temat Bardzo fajne miejsce dla urodzin dziecka. Córka jest mega zadowolona.
~Ja
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 2 października 2025

Ola - ocena Super sala zabaw. Super ludzie i pyszne jedzenie !! Polecam wszystkim.
~Ola
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 16 września 2025

Gosia - ocena Serdecznie polecam SmartLAB. Mój syn uczestniczył w siódmych urodzinach...
~Gosia
-

dodano: 15 września 2025

Gosia - ocena Serdecznie polecam SmartLAB. Mój syn uczestniczył w siódmych urodzinach...
~Gosia
-

Marcelina - ocena Super urodzinki
~Marcelina
-

Klaudia - ocena Świetna organizacja, ciekawe eksperymenty oraz oddani edukatorzy
~Klaudia
-

Jakub Kurczakowski - ocena Było niesamowicie, wszystko dopracowane, najlepsza bawialnia pod dachem w...
~Jakub Kurczakowski
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 25 czerwca 2025

Magdalena Nowakowska - ocena Idealne miejsce zabawy dla dzieci i rodziców Fajna sala kinowa i salon...
~Magdalena Nowakowska
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 28 maja 2025

Harley Quinn - ocena Super bawialnia! Chyba najlepsza na całym Wybrzeżu! Wszystko dopracowane w...
~Harley Quinn
-

dodano: 9 maja 2025

Kinga - ocena Idealne miejsce na urodzinki :)
~Kinga
-

dodano: 9 maja 2025

Ela - ocena Polecam z całego serca! Pani Madzia to wspaniała osoba, z ogromem wiedzy...
~Ela
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 2 lutego 2025

Izabella - ocena Gorąco polecam, Kalinka z koleżankami była zachwycona. Mowi, ze to najlepsze...
~Izabella
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 22 listopada 2024

Aleksandra Pagacz - ocena Serdecznie polecam "Mrożące krew w żyłach eksperymenty". Poprosiliśmy...
~Aleksandra Pagacz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 lutego 2024

Beata - ocena Urodziny wyprawialiśmy we wrześniu. Dzieci były skupione na eksperymentach,...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 października 2023

Jolanta - ocena wątek zamknięty Niezapomniane urodziny, animatorzy zaangażowani oraz bardzo sympatyczni,...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 września 2023

Barbara - ocena wątek zamknięty Urodzinki zorganizowane przez firmę Smart Lab to była naprawdę niesamowita...
~Barbara
-

dodano: 11 września 2023

Katarzyna - opinia wątek zamknięty 04.12.2022 odbyły się mojego synka Jasia 8urodziny w SmartLab. Ocena denka...
~Katarzyna
-

dodano: 7 grudnia 2022

Ania - opinia wątek zamknięty Po prostu fantastyczny klimat :-) Rekwizyty, zabawy, muzyka - nie...
~Ania
-

dodano: 28 listopada 2022

Marta - opinia wątek zamknięty Po prostu magiczne, tak jak w ofercie. Polecam kazdemu! Dzieci zachwycone!
~Marta
-

dodano: 1 listopada 2022

Monika Palka - opinia wątek zamknięty Córka uczestniczyła w warsztatach plastycznych, Pani Beata ma cudowne...
~Monika Palka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 10 maja 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
237

223

wątków

do góry