Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie nalezy sie zbytnio kierowac opiniami w internecie wątek zamknięty Radzilbym sie nie nastawiac na jakas rewelacje lub nawet zbytnia poprawe...
~adam ks 1977
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 czerwca 2011

Klimatyczne miejsce - pełen relaks. wątek zamknięty Salon jest przytulny i bardzo klimatyczny. Oryginalny tajski wystrój,...
~Mariola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 marca 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce. Za kazdym razem kiedy odwiedzam Sopot-odwiedzam wlasnie...
~Magdalena
-

dodano: 27 stycznia 2011

Po prostu BAJKA wątek zamknięty zależało mi na masażu sportowym, czytałem w necie opinie że tajski masaż...
~Patryk
-

dodano: 15 stycznia 2011

Co to za brednie? wątek zamknięty Nie warto wdawać się w jakieś głębokie wywody z kimś, kto najwyraźniej...
~Sławek
1

dodano: 28 grudnia 2010

High quality in Sopot : simply the best ! wątek zamknięty I was yesterday once again in this marvellous place wich is really a little...
~Marc Petit
-

dodano: 31 grudnia 2010

Moim zdaniem- salon z klasą. wątek zamknięty Jestem stałą bywalczynią tegoż salonu i absolutnie nie zgadzam się z opiniami...
~RD
-

dodano: 29 grudnia 2010

A dla mnie to jeden z lepszych salonów masażu w Polsce wątek zamknięty Jestem stałym gościem oriental thai massage i bardzo lubię zarówno wystrój...
~Domino
-

dodano: 29 grudnia 2010

Lepiej niż Tajlandii wątek zamknięty Mieszkałam na Dalekim Wschodzie kilka lat i spragniona oryginalnego masażu...
~Anna
-

dodano: 28 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry