Widok
Ortopedia "C"
Nieprawda to co inni pisza o lekarzach ortopedach z szpitala wojewódzkiego a dokładniej przebywałem długi czas na ortopedi C miałem tam wspaniała opieke tak jak inni jest tam wspaniały lekarz Marek Rocławski którego polecam i lekarz jest godny zaufania.chcaiłem podziekowac za opieke całemu personelowi a w szczegulnosci doktorowi Markowi Rocławskiemu.
Moja ocena
Szpital im. Mikołaja Kopernika
kategoria: Szpitale
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
"Nieprawda to co inni pisza o lekarzach ortopedach z szpitala wojewódzkiego a dokładniej przebywałem długi czas na ortopedi C miałem tam wspaniała opieke tak jak inni jest tam wspaniały lekarz Marek Rocławski którego polecam i lekarz jest godny zaufania.chcaiłem podziekowac za opieke całemu personelowi a w szczegulnosci doktorowi Markowi Rocławskiemu."
Skopiowałam ten tekst ponieważ z tą wypowiedzią zgadzam się w 100% od A do Z.Dzisiaj właśnie wyszłam z tego szpitala po 10 dniach.Bardzo dobrze będę wspominać lekarzy,pielęgniarki oraz salowe,a doktora Rocławskiego zapamiętam na bardzo długo :)
Skopiowałam ten tekst ponieważ z tą wypowiedzią zgadzam się w 100% od A do Z.Dzisiaj właśnie wyszłam z tego szpitala po 10 dniach.Bardzo dobrze będę wspominać lekarzy,pielęgniarki oraz salowe,a doktora Rocławskiego zapamiętam na bardzo długo :)
Wspaniały, kompetentny lekarz, świetny operator. Do szpitala, jak to bywa, trafiają różni pacjenci, mający rozmaite oczekiwania i różną wiedzę. Doktor cierpliwie, prosto i z humorem, wynikającym z sympatii do ludzi i współczucia dla chorych, tłumaczy przyjętą metodę leczenia. Słucha uważnie pacjentów! Na pochwałę, a raczej niezwykły podziw zasługuje cały zespół Oddziału Klinicznego Chirurgii Ręki. Kto tam trafi może czuć się bezpiecznie. O żadnym przedmiotowym traktowaniu pacjenta nie ma mowy.