Widok

Osiedle Admiralskie

Miszewko Temat dostępny też na forum:
Osiedle powstaje w rozwijającej się podmiejskiej lokalizacji. Przyszli mieszkańcy będą tu mogli odpocząć od śródmiejskiego zgiełku. Otoczenie gwarantuje odpowiednią ilość przestrzeni na wypoczynek na świeżym powietrzu oraz uprawianie różnego rodzaju aktywności. W pobliskim Baninie znajduje się kompletna infrastruktura zapewniająca na co dzień komfortowe życie rodziny.

Osiedle Admiralskie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

nieuczciwa firma , najtańsze materiały, o budownictwie nie mają pojęcia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry, proszę o opinie na temat osiedla admiralskiego bo różne opinie się ostatnio przewijają na temat tego dewelopera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech mi ktoś wytłumaczy

Bo nie rozumiem. Co oznacza dom jednorodzinny w budynku z czterema lokalami? Jakoś trudno mi połączyć kropki. Dom to dom. Jednorodzinny, wolnostojący. Reszta to bloki, obojętnie jak je nazwać. Zwłaszcza na działkach będących jedynie wybiegiem dla grilla. Naprawdę ktoś się na to nabiera? Że ma dom w zabudowie bliźniaczej / szeregowej na osiedlu typu chów klatkowy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech mi ktoś wytłumaczy

Bo nie rozumiem. Co oznacza budynek z czterema domami? Jakoś trudno mi połączyć kropki. Dom, to dom. Wolnostojący, na sporej działce, zapewniającej minimum prywatności. Inne rozwiązania - bliźniaki, szeregowce to po prostu poziome bloki z działkami wielkości wybiegu dla grilla na osiedlu typu chów klatkowy. Naprawdę ktoś się na to nabiera?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry