Widok

Osiedle Beauforta

Konstelacja i Osiedle Beauforta Temat dostępny też na forum:
Od dziesięciu lat na terenie Pogórza powstaje nowa dzielnica potocznie nazywana Gdynią Północ. Od tego czasu powstało tu kilka osiedli, a wraz z nimi rozbudowana infrastruktura - nie brakuje osiedlowych sklepów, w zasięgu spaceru działa duża galeria handlowa, są szkoły i przedszkola. Działa także komunikacja autobusowa.

Osiedle wyróżniać będzie kameralna zabudowa nawiązująca pod względem ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie na bardzo dużej przestrzeni - proszę się przejechać i zobaczyć odstępy między budynkami, żaden inny deweloper nie oferuje takiej odległości. O zaglądaniu sobie w okna nie ma mowy, więc krytyka chyba z perspektywy fotela przed komputerem napisana.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

osiedle Beauforta pogórze

W Idze ze Polacy to tylko narzekać potrafią, proszę zamieszkać w Niemczech to dopiero zobaczycie jak tu gęsta jest zabudowa, wiem bo mieszkam i mam sąsiada na wyciągniecie reki a o hałasie to nie wspomnę, sam kopiłem mieszkania na tym osiedlu i jestem zadowolony mega zadowolony polecam innym z czystym sercem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14

Beton i nic więcej

Piękny się szykuje moloch 21 budynków na tak małej przestrzeni ...a dorzucić trzeba jeszcze 7 osiedli w pobliżu , proponuję się dostać w godzinach szczytu , i co najciekawsze nie uraczysz tam drzewka i jakieś polanki ....beton ,parkingi i nic więcej .....a nie sorry będzie boisko jedno na ok 10 tyś mieszkańców ,za komuny budowali bardziej z rozumem .
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 21

Osiedle Beauforta

Mieszkańcy osiedla Beauforta muszą mieć świadomość iż gmina Kosakowa nie dba o instalację burzową i wody opadowe dostają się do instalacji sanitarnej co powoduje zalewanie piwnic i mieszkań na parterze fekaliami wiem co piszę bo mieszkam na osiedlu shiraz. po roku żaden ubezpieczyciel nie chce ubezpieczyć od zalania a szkody są duże. Pozostaje jeszcze bliskość lotniska i latające helikoptery w letnie dni do drugiej w nocy a ty masz otwarte okna bo gorąco. I nic z trym nie zrobisz "bo wiedziały gały co brały" cytat wójta gminy. ustawione parkingi pod oknami to już pryszcz. Dopełnienie to gęsta zabudowa nie uwzględnianie granicy cienia ale przecież to juz norma. Wszyscy tak robią. Zapomnijcie o wioskowej sielance to już miasto z potwornymi korkami, na miejscu pracy nie dostaniecie bo wójtowi brak brak wyobraźni ma chęć na kasę od was przyszli mieszkańcy.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 22
do góry