Widok

Osiedle Beauforta

Konstelacja i Osiedle Beauforta Temat dostępny też na forum:
Od dziesięciu lat na terenie Pogórza powstaje nowa dzielnica potocznie nazywana Gdynią Północ. Od tego czasu powstało tu kilka osiedli, a wraz z nimi rozbudowana infrastruktura - nie brakuje osiedlowych sklepów, w zasięgu spaceru działa duża galeria handlowa, są szkoły i przedszkola. Działa także komunikacja autobusowa.

Osiedle wyróżniać będzie kameralna zabudowa nawiązująca pod względem ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dla przykładu mam 70m2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam pytanie odnosnie ogrodzenia ogrodkow,jakie sa wysokie i czy mozna sobie zaslonic? czy deweloper robi problemy?
witam..planuje zakup mieszkania na tym osiedlu..Chcialbym uzyskac sprawdzoną opinie..
Pozdrawiam

regularnie zalewane hale garażowe, komórki w halach, place zabaw i ogródki - parę dni opadów i wszędzie woda

Niestety, ES nie nauczył się na błędach twórców Shiraz Park (tam to już w ogóle jest tragedia z zalewaniem i przesiąkaniem i grzybem). Na Beauforta trochę opadów i zaraz pojawia się woda w halach garażowych, place zabaw całe zalane (nie do użytku, chyba, że jako brodziki). Dotyczy to osiedla Beauforta (zarówno najstarszej części jak i tej oddanej w 2022), nie wiem jak jest na Beauforta 2, ale podobno nie lepiej.

hahahahaahahhahaah tyle moge powiedziec agentko od euro stylu

Pytanie

Jak z akustyką i hałasem w mieszkaniach?
Czy są ściany oraz stropy i podłogi dodatkowo wyciszone akustycznie? Czy robione po najniższej linii oporu tylko by spełniać najniższe wymogi prawne?
do góry