Widok

Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32
Witam przyszlych sasiadow rowniez :) czy moze ktos zaglada na teren budowy jak prace sie posuwaja i czy dadza rade nasze majstry wyrobic sie w termine zakladanym tj do konca czerwca.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam Natalio, bedę mieszkał bardzo blisko Ciebie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam tez zamierzam kupic mieszkanie na tym osiedlu i mam pytanie odbior jest na grudzien czy oni szybciej wpuszczają ludzi żeby mieszkanie wykonczyc czy dopiero przy odbiorze dzięki za odpowiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ocho pytanie godne rozawrzenia widze w tobie jeszcze duzo dobrej wiary i nadzieji ze ob edzie sie bezproblemow w postaci zlego wyciagu i wilgoci... Tak trzymac !! Duzo pozytywnego nastawienia - bedzie z czego zchodzic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy odbiór na koniec września, być może będzie szybciej ale się nie nastawiam. wszystko zależy jak masz umowę podpisaną.
ja mam omowe ze do 31 grudnia musze mieć już klucze

bo ja kupiłem w 51 a wy
my mamy w 31 niby koniec wrzesnia, ale zostalo 3 miesiace nie wiem czy sie wyrobia....
moze się wyrobią niech tylko pogoda sprzyja to do zobaczenia na osiedlu :)
Ja też witam nowych sąsiadów, my odbieramy 51 dopiero na koniec roku ale już się nie mogę doczekać przeprowadzki:) jestem ciekawa jak pójdą odbiory wcześniejsze. Mam nadzieje,że ktoś coś o tym napisze.
Pozdrawiam
witam sasiadke ja ma mieszkanie w 51g2 a sasiadika jak ostanio byłem tydzien temu to prace ida bardzo szybko byle lato było cieple i suche to pojdzie im szybko ja tez bym wolal szybciej dostać klucze :)
Witam.
Ja również kupiłam szereg w 51
Pozdrawiam sąsiadów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nas coraz więcej w 51 to super to wtedy spoln aparapetowa :P
Sąsiadka a jaki numer kupiła bo ja 51g2
blokowisko
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
A ja zakupilem w 20
no to witam sąsiada :)
my w 30
do fuuu,ty chyba blokowiska nie widziales pojedz sobie do trojmiasta na osiedle jakiekolwiek i porownaj sobie z familijnym
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
W pewnym sensie to jest blokowisko, z perspektywy zabudowy jednorodzinnej to bloki jednopiętrowe gdzie u góry mieszka jedna rodzina a na dole druga, no i gęstość zaludnienie, na terenie takiego familijnego czy rodzinnego mieszkało by wiele mniej ludzi w zabudowie typowo jednorodzinnej. Ale fakt niepodważalny że przy przymorzu to pikuś
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
trolllllllll
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry