Widok
Witam Nowych Mieszkańców w tanich domkach. Buduję się coraz więcej osiedli bardzo słabej jakości, tania dachówka lub jej brak zastąpiony metalem i niewielka przestrzeń przed i za domkiem. Ytung zamiast czerwonej wypalanej cegły i opierzenia niczym z ugandy z dala od najwyższej jakości drewna i metalu.Ale niech ludzie się wprowadzają w końcu mogą mieszkać po za miastem i dojeżdżać godzinę czy tam więcej do Wrzeszcza w ścisku lub wędrując wzdłuż drogi poszukując rzadko goszczącego autobusu na pętli ;) Na szczęście mieszkam po prawej stronie tej małej lecz pięknej miejscowości i nie muszę patrzeć na przykry widok szeregowców dla ubogich.
do gigant
Połowa Banina to domy budowane z pustaków i te jednorodzinne. Mało kto z cegły buduje.
Ja może też nie jestem zadowolona z powodu tych szeregów ale ubliżanie ludziom tam mieszkającym to już jest CHAMSTWO. Nie każdy chce lub go stać na jednorodzinny a Tobie nic do tego.
Mieszkaj sobie gdzie chcesz tylko pamiętaj ,że słoma Ci z butów wystaje.
Popisałeś się na forum co? a raczej pokazałeś kim jesteś, ludzi nienawidzisz ..
Połowa Banina to domy budowane z pustaków i te jednorodzinne. Mało kto z cegły buduje.
Ja może też nie jestem zadowolona z powodu tych szeregów ale ubliżanie ludziom tam mieszkającym to już jest CHAMSTWO. Nie każdy chce lub go stać na jednorodzinny a Tobie nic do tego.
Mieszkaj sobie gdzie chcesz tylko pamiętaj ,że słoma Ci z butów wystaje.
Popisałeś się na forum co? a raczej pokazałeś kim jesteś, ludzi nienawidzisz ..
Oczywiscie ze słychać. Dźwięki przechodzą najbardziej przez kanały wentylacyjne, nie ma się czemu dziwić skoro cienka ceramiczna ściankę kształtki kominowej przykrywa jedynie tynk. Niby mieszkasz na swoim, niby tylko sąsiad z dołu czy po bokach, to komfort ciszy i spokoju w niedzielny poranek o zgrozo gorszy niż w 4 piętrowym bloku. Eeee.....takie to nasze 7niebo w którym zamieszkaliśmy.
Pozdrawiam sąsiadów.
Pozdrawiam sąsiadów.
Burak co wyżej sr* niż du..ę ma ot cała prawda o tobie. Normalnie tym własnym domem zrobiłeś na mnie piorunujące wrażenie, a pobyt za granicą normalnie mnie rozwalił, szok takie panisko na naszej wsi - proponuję 1kwietnia ustanowić dniem Świętego Jaśnie Wielmożnego Buraka i wszyscy mieszkańcy "blokowisk" będą urządzać pielgrzymki do Jaśnie Wielmożnego Buraka i kłaniać mu się w pas, bo to taki wielki pan ma własny dom i był 15 lat za granicą i to Polski.
Zależy, które mieszkania. Wbrew pozorom nie jest tak źle a raczej nie powinno. W szeregowcach 64m i 75m salony oddzielone są ścianą suporek 24cm + styropian + suporek 24cm. Ściana tam gdzie schody jest pojedyncza tylko ale tam bezpośrednio do niej nie przylega żaden pokój a jedynie łazienka i klatka schodowa. Komin wędruje wewnątrz mieszkania więc nie dzieli się go z sąsiadem. Nie powinno być najgorzej ale to wyjdzie w praniu. Jak ktoś chce 100% spokój u siebie to nich kupi dom wolnostojący.
Podaj w takim razie cwaniaczku adres, to podjedziemy i sobie sami zobaczymy w jakiej "willi" mieszkasz i jaka z ciebie "elyta". Jak dla nas to jesteś jakimś frustratem na bezrobociu którego nie stać na kredyt i zazdrości innym bo mieszka w zgrzybiałej lepiance. A 15 lat na zmywaku to raczej nie jest coś czymś warto się chwalić...