Widok

Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32
witam sasiadow wiecie jak tam prace przy 51 numerze . ja już akt notarialny już podpisałem i już niemoge się doczekac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w tym blokowisku sasiad sąsiadowi z naprzeciwka w okna będzie zagladał. Tragedia. Za mały odstęp pomiędzy blokami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
też tak uważam ale jak miałabym przez następne naście lat tułać się po wynajmowańcach lub mieszkać z rodzicami, to kupiłabym takie mieszkanko bez wahania, tym bardziej, że cena przystępna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tez:) 20 miało być oddane do 30 sierpnia, ale nie ma szans:(
Wszystkie prace w 20 mają być zakończone do końca sierpnia a odbiór na początku września. Radzę już teraz wszystko pomierzyć i posprawdzać. U nas okazało się, że żaden grzejnik nie jest taki jaki powinien być-wszystkie zostały pomniejszone. Jeśli teraz to zgłosiliśmy to jest szansa że odbiór wyjdzie tak jak jest planowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamaluj szyby na czarno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mialem odbior w zeszlym tygodniu domu na osiedlu familijnym, i tym co tam maja to radze wziac ze soba fachowca. Bo ja domu nie odebralem bo nie dosc, ze nie gotowy, to do tego pelno usterek - wyglada na to, jakby tam nikt nie kontrolowal wykonanej przez budowlancow pracy.

Jakby ktos z przyszlych mieszkancow chcial sie dowiedziec wiedzej to moge dostarczyc konkretow.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Marcin, ja mam mieć odbiór w następnym tygodniu. Mógł byś mi wysłać na maila: sendmailtokamil@gmail.com swój numer telefonu w celu dalszego kontaktu?
Witam,
Niedługo będę także odbierać mieszkanie na tym osiedlu. Bardzo prosze o informację, jakie usterki są u Pana w mieszkaniu. Mój adres illares@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie
Wyslalem
Witam ja też kupiłem mieszkanie jeszcze się buduje. Ale jak bym dostal informacje byłbym wdzięczny. kaminski18@wp.pl dzięki z gory
Witam, my odbieramy w lutym 2014 segment. Proszę o informację na co trzeba zwrócić uwagę. Mój email: stabik1@interia.pl
witam
odbieram pod koniec września w budynku 30. jesli można to poproszę o parę konkretów lukaska7@wp.pl
Wyslane.
Witam ponownie,
Dzis miałem odbior domu i powiem, ze byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Dzisiejszy stan w porównaniu ze stanem przy pierwszym odbiorze był o niebo lepszy, także dom odebrałem teraz pomimo drobnych juz usterek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam! Witam przyszłych sąsiadów!Ja zakupiłam w 51F,odbior w grudniu,już nie moge się doczekać.Do Marcin,możesz podać namiary do siebie żeby dowiedzieć sie coś o odbiorze,podaje @, bozenka-skalij@wp.pl Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję
wieśniak z obory się odezwal. noo,widac ze ktoś ci zasadzil zeby w d*pie ,ciekawe czy przez przypadek czy na twoja prosbe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy ja też mogę poprosić o wskazuwki dotyczęce na co trzeba zwrócić uwagę odbierając segment? agnieszka.lewandowska22@wp.pl
ja również bardzo bym prosiła o kontakt do Pana lub o wiadomość na adres e-mail: kasiaqkasiaq@wp.pl
do góry