Widok

Osiedle Fotoplastykon

Osiedle Fotoplastykon Jasień Leszczynowy Staw Temat dostępny też na forum:
Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
akurat pewnie każdemu mówili to samo w lipcu bądź sierpniu ale raczej w sierpniu hahah więc konkretmymi datami nie sypią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

skąd takie info ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe

Ja,nie miałam problemu od razu ktoś odebrał a dswonilam w ten dzień o 9.20, a pozatym nie trzeba być wzrokowcem żeby stwierdzić że nie jest dostatecznie zrobione by wejść do budynków jeszcze trochę potrwa zanim wejdziecie jak zadzwoniłam to się wyprałam kiedy

4600 wyjsciowa plus rabat wiec nie rozumiem

BIMS
2018-05-15 19:32:42
Ja kupiłem 56 metrów B2 za 248 tyś
Napisać można wszystko, 4 428 zł/m2, nie sądzę ;)

zapewne mieli milion telefonów jak to możliwe, iż informacja pojawiła się tak późno po czym okazuje się że po mieszkaniu mozna się przejść 'wirtualnie'
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kupiłem 56 metrów B2 za 248 tyś

Możliwosc kupna mieszkania tylko z mp naziemnym i komorka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkanie 56.2 mkw. 3 pokoje, taras zachodni,
2 miejsca w hali garażowej oraz 1 miejsce naziemne, komoóka lokatorska 3.3mkw.

Cena : 325tys.

Jaka cena ??

Mógł Pan wejść do mieszkania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odsprzedam mieszkanie na Fotoplastykonie z Tarasem w budynku b2. Mieszkanie z komórka i Miejscem postojowym z możliwością dokupienia 2 miejsc w hali garażowej.
Oczywiście Cesja - z racji jeszcze trwającej budowy.
Dobra cena do negocjacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Budynek B2 - wyglada to nieciekawie. Brak lini elektrycznej pociągniętej w mieszkaniach, brak ścianek działowych - dopiero zaczynaja je stawiać, ogrzewania itd. Daleko są w polu, zostało już tylko 4mc do końca budowy!!!
A gdzie budynek B1 i b3 oraz zagospodarowanie terenu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również zakupiłem mieszkanie w 1 etapie i radze wszystkim kontrole budowy z rzutem mieszkania dołączonym do umowy zakupu.
W swoim już znalazłem dwa błędy budowy niezgodne z projektem. Na całe szczęście dało się je jeszcze usunąć, niestety wymagalo to kilka emaili i rozmowy z kierownictwem budowy.
Anonim

Czytaj ze zrozumieniem

To już dzieci w podstawówce umieją czytać ze zrozumieniem. A dorośli?
Nawet widząc w jakim stanie są budynki można się domyślić że za wcześnie na wejście do nich. Zresztą jest telefon i można zadzwonić i dopytać ja tak zrobiłam i wiem mniej więcej kiedy będzie można wejść do budynków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Anonim
2018-05-13 08:44:03
Dzień Otwarty na Fotoplastykonie 12.05.2018 ! ! - KPINA z LUDZI, mogą Państwo sobie założyć okulary i przejść się wirtualnie po inwestycji.
Chyba czas się poważnie zastanowić nad wyborem mieszkania od Dewelopera, który robi sobie takie żarty !!
Miała być to reklama przyciągająca nowych klientów - OJ, chyba im nie wyszło!!
Na to wygląda, że "Tonący brzytwy się chwyta" ... ??!!
Pozdrawiam
Anonim
oczernianie następnej jest najlepszą lub najgorszą reklamą ze można być, szczególnie wtedy gdy nie ma konkretnych faktów.
Anonim...dla ktore firme pracuje?

Oprócz wszystkiego, jedyne, czego bym żałował, jest zobaczyć mieszkania sprzedane za kilka miesięcy tanio niz dzisiaj.

Zapłaciłem 5100 zł/mq i jeśli zdarzy się, że nowi klienci zapłacą mniej lub będą mieli "plus", bedzie mi bardzo przykro w kierunku firma Polnord na ktory dalem moja zaufania i dobre ocene.

W biurze Polnordzie spotkalem sie dobrzy ludzie, cierpliwy i nawet dlatego decidowalem sie kupic z nimi.
Wiem ze moja dobra opinia moze byc odwrotna za kilka lat, za kilka mc. ale narazie taka jest i nie mam powodu oczernianie nikomu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzień Otwarty na Fotoplastykonie 12.05.2018 ! ! - KPINA z LUDZI, mogą Państwo sobie założyć okulary i przejść się wirtualnie po inwestycji.

Pozdrawiam
Anonim
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba czas się poważnie zastanowić nad wyborem mieszkania od Dewelopera, który robi sobie takie żarty !!
Miała być to reklama przyciągająca nowych klientów - OJ, chyba im nie wyszło!!
Na to wygląda, że "Tonący brzytwy się chwyta" ... ??!!
Pozdrawiam
Anonim
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe dziś do 15 jest otwarte biuro można sprawdzić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmn

Ale co do budynku można wejść bo nic więcej o tym nie napisaliscie. Może konkrety ? Albo ktoś coś wie ?

Inne tematy z forum Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

do góry