Widok

Osiedle Gardenia

Osiedle Gardenia Chylonia Gardenia Jasień Temat dostępny też na forum:
Osiedle Gardenia powstaje przy ul. Opata Hackiego 16 w Gdyni Chyloni. Od kilku lat rejon ten przechodzi wielowymiarową rewitalizację. Powstała tu między innymi miejska aleja z placami, miejsca wypoczynku i miejskiej rekreacji dla rodzin; nasadzono mnóstwo nowych drzew i roślin. W odnowionym budynku funkcjonuje tu centrum sąsiedzkie Przystań Opata Hackiego 33 z Biblioteką Chylonia.

Sąsiedztwo ...
więcej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jasne ale to zawsze 3 piętra czyli 4 kondygnacje jak Gardenia.... nie wiem czy jest dezcyzja czy nie, czy bedzie budowa czy nie a moze cos jefnak innego niz blok etc etc nic nie moge znalezc na ten temat - tak samo jak od strony mikołaja dzialki wolne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie było negocjacji prawie w ogóle - urwali kilka stówek :/ na początku sprzedaży były inne ceny niższe podobno ale potem już takie jak teraz . Nie bylo szans na komorke lokatorska czy miejsce postojowe gratis
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

spoko - slychac ale ja lubie pociagi akurat. mozesz sobie postac tam troche i posluchac czy tobie przeszkadza. ja akurat wole to niz mieszkanie przy ruchliwej ulicy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

oczywiscie i odpowie ze sluchac - co za problem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

mi sie udalo - nieduzo bo kilka stowek ale nie zero :p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie zaczną niedługo. Nie ma nic w żadnych księgach ani decyzjach. To niesprzedane jest jeszcze (z moich informacji). A nawet jak powstanie blok to 1 a nie 10
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba nie spodziewasz się że tam będą wiecznie stare domki? Może i zbudują tam blok, ale musieli by go zrobić w poprzek by się zmieścił. Zawsze można wybrać budynek A. Ja wybrałam C i zobaczymy jak to będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kto tu pisal o jakis startych domkach? tam nie ma zadnych starych domkow. ja też wybrałam c
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

to prawa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są wzdłuż ulicy Mikołaja.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grupa na Facebooku Osiedle Gdynia Gardenia

Cześć, na Facebooku zobaczyłam, że jest już grupa Osiedle Gdynia Gardania , czy to jakaś oficjalna grupa czy wasza ? Pozdrowienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hałas od torowiska

Powiem ci, że zależy od osoby, ale raczej da się łatwo przyzwyczaić. Mieszkam dłuższy czas przy torach i w ogóle nie zwracam uwagi na przejeżdzające pociągi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lll

zgadza się!

zgadza się!

mniej niż w innych dzielniach Gdańska

mniej niż w innych dzielniach

halas

Po 4 latach mieszkania moge powiedziec: nie jezdza tu wszystkie SKM, duza czesc zatrzymuje sie na Gdyni Glownej. SKm Grabowek i Leszczynki byly po remoncie, wiec pociagi nie jezdza glosno i nie sa problemem :)