Widok

Osiedle Hiszpańskie

Jasień Temat dostępny też na forum:
Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37
To Ty żeś wylał swoje przemyślenia...wow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyszła mieszkanka ? irenaj2009@wp.pl. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poziom wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Każda rada jest dobra w tej sytuacji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat zarząd ci prawdę powiem, to dałeś radę haha jak nie masz nic specjalnego do napisania to takie ,,dobre rady" pozostaw dla siebie.

Po to jest forum by wylewać na nim swoje przemyślenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
To proszę się umówić z zarządem na spotkanie i wszystkiego się Pani dowie.
Bez sensu jest spekulowanie co się stało...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moje okna będą wychodziły dokładnie na podwórko tej Pani z psami, ogólnie nic nie mam do psów, ale trzymanie 3 w mieszkaniu, które szczekają jak ktoś tylko podejdzie jest moim zdaniem głupota i irytowaniem innych mieszkańców. Sama mam 1 psa, ale od małego był uczony zasad mieszkania w bloku.

Poza tym mam nadzieje ze wkoncu powiedzą coś konkretnie odnośnie ostatniego budynku ,ciągle mnie zbywaja ze niby po wakacjach ma ruszyć budowa. Jestem rozczarowana i zła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Proszę się nie martwić o innych, tylko o siebie. Dziwni ludzie wszędzie mieszkają, na każdym osiedlu, nigdzie nie jest idealnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ostatni budynek

ostatni budynek stoji i straszy wieje tam tylko wiatr poza tym i tak współczuję tym którzy kupili tam mieszkania jedna wariatka z parteru trzyma cztery zidiociałe kundle które non stop szczekają uniemozliwiając normalny odpoczynek w tych obecnych mieszkaniach ( bez względu na piętro) a i znowym budynkiem graniczy to bezpośrednio:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktos z Panstwa sprawdzal kw tego
Budynku ktory jest budowany ?
Czy ktos nie został dopisany ?

Dzownila do mnie Pani dyrektor i powiedziała, że budowa zostanie wznowiona na przełomie sierpnia/września. I do końca tygodnia wszyscy powinniśmy otrzymać listy ze szczegółami.

Maila otrzymałam, teraz na dniach mam dostać pismo z wyjaśnieniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś otrzymał e-mail od dewelopera? bo na chwilę obecną tylko wydzwaniają i proszą o cierpliwość....

Witam, również jestem przyszłą mieszkanka. Proszę o kontakt osoby zainteresowane, podaję maila: iwo.nova@wp.pl Może powinniśmy się spotkać i wymienić informacje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, czy Pani również?

Prawdopodobnie odbiór ma być w czerwcu 2019r. Czy Pan jest przyszłym lokatorem tego budynku?

Prawdopodobnie chwilowy kryzys. Mają wznowić budowę i oddać mieszkania z kilkumiesięcznym poślizgiem. Czy ktoś był na spotkaniu i ma więcej informacji??

Budynek nr 3

Czy ktoś coś wie na temat budowy z ostatnim budynkiem na tym osiedlu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja poprosze namiary :) 797772700 Patrycja
Dzieki ;)

Niestety, z tego co udało mi się dowiedzieć firma 4invest nie wybudowała kompletnie nic.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry