Widok

Osiedle Jabłoniowe

Osiedle Jabłoniowa Jasień Temat dostępny też na forum:
Inwestycja firmy Inpro powstanie przy ul. Jabłoniowej, niedaleko Trasy W-Z. Dzięki temu możliwy będzie łatwy dojazd do centrum miasta, a wkrótce (po zakończeniu tej trasy) także do obwodnicy.

Osiedle składać się będzie z 10 czterokondygnacyjnych budynków mieszkalnych z piwnicami. Do mieszkań na parterze przynależne są przydomowe ogródki.

Osiedle będzie ogrodzone i przystosowane do pracy ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niezle

moze byc ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
przystanek będzie dokładnie koło tego osiedla, widziałam plany
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

MAM nadzieję, że za 10 lat będzie lepiej :(

Długo się wahałem aby tą opinie napisać, mam nadzieję, że inni nie popełnią podobnego błędu. Osiedle jest fatalne, fatalna infrastruktura a raczej jej brak, mega długie stanie w korkach, do parcy na 7.00 wyjeżdżam 0 5.40 (gdańsk gł.), no i te ekologiczne dodatki SMRÓD z SZADÓŁEK, nie polecam dla małych dzieci i alergików i cudowne samoloty. Trzeba było wziąć wiekszy kredyt i kupić chatę gdzie indziej. Mądry Polak po szkodzie. A kredycik...na 25 lat po 2,5 tys :( :( :(.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 21

hmm

Lokalizacja straszna. O infrastrukturze nie wspomnę. To że planują coś tam poprawić to 2013 czy któregoś nie znaczy że tak się stanie. W związku z powyższym mieszkania powinny być o połowę tańsze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inwestycja pełna nadzei

Na razie wygląda wszystko ok - mowa o planach.
Lokalizacja beznadziejna. Infrastruktury brak - nie ma przystanku, sklepu, chodnika do najbliższego przystanku lub sklepu, czegokolwiek. Architektura naprawdę w porządku - bloczki, choc spore, wyglądają dobrze, mieszkania fajnie rozplanowane. Ceny - w porównaniu z konkurencją i biorąc pod uwagę standard wykończenia - zdecydowanie najlepsze. Co do jakości jeszcze się okaże - na razie jest ok.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3