Widok

Osiedle Klimaty

Osiedle Klimaty i Klimaty 2 Morena Temat dostępny też na forum:
Osiedle Klimaty położone jest na nasłonecznionym południowym stoku, opadającym kierunku Potoku Siedlickiego.

Na działce o powierzchni 2,5 ha powstanie docelowo 6 trzypiętrowych budynków wielorodzinnych z garażami podziemnymi i windami. Zabudowa zajmie obszar zaledwie 17,5 proc. powierzchni całej działki, na której znajduje się także duża ilość zieleni oraz mały staw. Osiedle będzie w całości ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

????

W jakim leju.chyba ci sie wszystko pomieszało od tego kleju.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracownicy konkurencyjnych deweloperów

zamiast siedzieć i chociaż próbować zaprojektować cos ładnego a nie szarego i syfiastego wygladajacego co najmniej tak świetnie jak szpital psychiatryczny na srebrzysku. To siedza w necie i pluja jadem na Klimaty,sorry ale ale to osiedle naprawde się wyróżnia spośród innych w trójmiescie (wiem bo sam bardzo duż czasu spedziłem oglądając różne meiszkania na różnych osiedlach). Więc jeżeli widze że ktoś wystawił same 1 za lokalziacje infarstrukture architekture cene/jakośc to po prostu nie jest możliwe zeby to byl zwykły człowiek czy nie daj bosze mieszkaniec Klimatów. Tylko jakis sfrustrowany sprzedawca od innych deweloperów (bo jego pan i władca budje szare klocki a on musi to wciskac ludziom). A więc Pozdro dla frustratów i zyczenia zeby pracownicy wiecej czasu na projektowaniem osiedla spedzali a mniej na opluwaniu innych w necie
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

co nie sprzedają sie mieszkanka ? I wymyślili ten plebistycik?

żeby napędzić klientów? a większość postów pisanych przez dewelopera błuhahaha !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

co nie sprzedają sie mieszkanka ? I wymyślili ten plebistycik?

żeby napędzić klientów? a większość postów pisanych przez dewelopera błuhahaha !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

w którym miejscu? w tym leju ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic ciekawego zważywszy na to co dzieje się w obecnej chwili na rynku mieszkaniowym - są to wciśnięte bloki w inne osiedla , dojazd przez usiane samochodami uliczkę - ludzi coraz więcej a miejsca coraz mniej. Docelowa ilość osób na osiedlu to ponad 1000! to ma być kameralne osiedle? do tego zieleń - to ten zbiornik retencyjny , za jakiś czas pojawi się zapewne prolblem z wilgocią - nic ująć nic dodać deweloperzy robią wszystko żeby ludziom wcisnąć chłam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

a czym tu się zachwycać? betonem w samym środku innego betonu? nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

I ja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mam nadzieję

, że posprzątasz po psie. Bo tereny zielone powoli stają się wielkim wychodkiem dla zwierząt
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

To nie wiem co widziałeś czytając umowę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

o niech, i jak...

miasto się zaludnia... wszędzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, za podaną cenę oferują Ci cuda na kiju, a dopiero po odbiorze okazuje się jak jest... i to właśnie różnica...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest w porządku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13