Widok

Osiedle Klimaty

Osiedle Klimaty i Klimaty 2 Morena Temat dostępny też na forum:
Osiedle Klimaty położone jest na nasłonecznionym południowym stoku, opadającym kierunku Potoku Siedlickiego.

Na działce o powierzchni 2,5 ha powstanie docelowo 6 trzypiętrowych budynków wielorodzinnych z garażami podziemnymi i windami. Zabudowa zajmie obszar zaledwie 17,5 proc. powierzchni całej działki, na której znajduje się także duża ilość zieleni oraz mały staw. Osiedle będzie w całości ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama jestem "znudzoną" nie tropiącą matką a nie panem. Nie dziwię się wzywaniu interwencji, gdy nie można przejść chodnikiem lub przejechać samochodem. Każdy wiedział że ma jedno miejsce dla siebie na osiedlu. Skąd więc teraz te zażalenia? I dlaczego mieszkańcy mają z tego powodu cierpieć, że ktoś staje byle jak i byle gdzie?

Mieszkaniec piszesz, że ktoś jest nad aktywny a sam wskazujesz na forach kto gdzie mieszka... pozostawię do zastanowienia
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

w planach zagospodarowania są tereny przeznaczone na rekreację na wysokości Morenowego Wzgórza i Królewskiego Wzgórza. Niestety obecna sytuacja finansowa miasta nie daje szans na szybkie realizacje ewentualnych wizji :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super osiedle polecam wszystkim:):)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

za duzo blokow obok siebie ciasno

Bardzo gesta zabudowa Paskudny kolor niebieski na fasadzie budynku Szok
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 27

jakość...

normanie nie pisze, ale nie wytrzymalem..
wystarczy polazic po okolicach mysliwskiej zeby zobaczyc,
ze klimaty akurat nie cierpia na gesta zabudowe.. wiec nie wiem,
wystawiasz 4 jedynki za niebieski kolor? ;)
Wg mnie to naprawde solidnie zbudowane mieszkania
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

jeee... zaraz odbieram! :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

precz z mamuśkami i ich bachorami

i oby plac zabaw dla dzieci nie powstał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22

ty masz pewnie psa bo na dziecko nie doroslas
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

a mnie się podoba i właśnie kupiłem tu mieszkanie :) dookoła kupe fajnych terenów na rower, spacer ze psem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

fajna i miła współpraca od początku do oddania mieszkania, jesteśmy zadowoleni, że trafiliśmy na to osiedle
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale oceniasz osiedle nie sąsiadów

...ja ze swoich jestem zadowolony ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sumie to się ciesze

że minusem tego osiedla jest brzytki kolor elewacji lub może zbyt mało nowoczesna architektura. Dobrze, że mieszkańcy nie narzekają na cieknące dachy, problemy z olewaniem klientów przez developera po zapłacie za mieszkanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

klimaty

polecam dewelopera:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z dala od ul. Myśliwskiej co daje ciszę i spokój :) Osiedle odróżnia się wyglądem i mniejszą gęstością zabudowy na tle sąsiadujących osiedli.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uczciwy deweloper

Wielki plus dla dewelopera, kupiłam mieszkanie jednak po 3 miesiącach zmagań z bankami nie otrzymałam kredytu i musiałam rozwiązać umowę. Zwrócili mi wszystkie poniesione wpłaty. Dziękuję za współpracę, z żalem oddaje mieszkanie ale na pewno tu wrócę! :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi nieznajomy mieszkańcu osiedla Klimaty

Drogi nieznajomy mieszkańcu osiedla Klimaty my kobiety z wózkami a w szczególności Pani o której piszesz nie dzwonimy na SM i na Policje. Robi to mieszkaniec z blloku 13 to on ma problem bo już 4 razy ich wzywał . Pan o czarnych włoskach, krótko obcięty , nie wysoki mieszkający powyżej pierwszego piętra , chodzący z siateczka w ręku i szpiegujący i obserwujący czy wszyscy dobrze zapatkowali . My mieszkańcy budynku 21 wraz z Panią o ktrórej pan pisze wystosowaliśmy odpowiednie pismo do SM na tego człowiek by został obciążony mandatem za bezpodstawne ciągłe wzywanie SM czy Policji .
z poważaniem mieszkaniec 21
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27

Ja podobnie umówiłem się z developerem

,że w razie gdy nie dostanę kredytu to odda mi zaliczkę. Z tego co słyszałem to takie zachowanie jest ewenementem w 3Mieście wśród devdeloperów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4