Widok

Osiedle Pastelowe

Osiedle Pastelowe Łostowice Temat dostępny też na forum:
Osiedle Pastelowe zostanie zrealizowane w otoczeniu terenów zielonych i w malowniczym sąsiedztwie Potoku Radunia. W pobliżu kompleksu znajdują się szkoły, przedszkola oraz rozwinięta infrastruktura usługowo-handlowa. Nieopodal osiedla przebiega także obwodnica Trójmiasta, dzięki której przyszli mieszkańcy osiedla szybko i komfortowo dotrą do Gdyni, Sopotu, czy innych pobliskich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Termin oddania

Czyli oddanie będzie przy dobrych wiatrach nie 4 kwartał 2020 lecz pierwszy kwartał 2021. Ceny do tego momentu mogą pójść w górę to i kolejny aneks może brak balkonów .

kupujaca

Jak wspomnialam czy to bedzie na pewno IV kwartal to Deweloper powiedziala ze nie ma takiej informacji zeby mialo byc opoznienie .

Nic nie ruszyło

Byłem na miejscu w niedzielę ani jednej koparki czy nawet znaku że tu powstaje osiedle łąka i drzewa

interesant

Ja czegoś takiego w aneksie nie posiadam. Także to wprowadzanie w błąd ludzi zainteresowanych.

Budowa osiedla

Witam,
Czy to osiedle w ogóle powstanie?

Hej, czy już ruszyli z budową tego osiedla?

kupujaca

Osiedle powstanie . 1 sierpnia maja ruszyc .

Oddanie lokali

Proszę wbić w wyszukiwarkę Bankier .pl i jest tam o Osiedle pastelowe. Pozwolenie na budowę i ddanie 1 kw 2021 roku

Zainteresowana

I jak, ruszyło?

x

Jak ktos byl zobaczyc czy budowa ruszyla , prosze dac znac .

x

Dostalam info ze budowa ruszyła . Na miejscu jeszcze nie byłam.

Budowa

Przejeżdżam koło budowy codziennie i widać że coś tam robią... są postępy

Wydłużenie aneksu do podpisania umowy

Czy wiadomo coś o przedłużeniu aneksu do podpisania umowy? Czy ktoś już podpisał umowę deweloperską?

Wydłużenie umowy-umowy deweloperskie

Witam . W dniu 19 sierpnia dzwoniłem do Dekpolu i powiedziano mi że na razie zakładają rachunki powiernicze a umowy deweloperskie mają zacząć podpisywać od września do końca października w zależności jak komu pasuje data czyli są elastyczni.A tak swoją drogą czy ktoś to czyta z przyszłych mieszkańców czy tylko przypadkowi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupujaca

Mysle ze wiekszosc przyszlych mieszkancow .

Kupująca z pytaniem o wydłużenie aneksu

Mnie poinformowano również o wrześniu lub październiku. Wydaje mi się, że większość osób to osoby kupujące :) Był ktoś lub przejeżdżał ostatnio obok budowy i widział jakieś postępy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Interesant

Budowa ruszyła pełna parą. Garaże są wylane w 1 i 2 bloku. Odnośnie umowy, cały czas czekam na informacje. Mam nadzieje ze lada moment to nastąpi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rachunki powiernicze

Witam. Rachunki powiernicze już Dekpol kończy zakładać i lada moment na przełomie wrzesień/pażdziernik będą wzywać dzwonić o umówienie terminu podpisania umowy deweloperskiej.

kupujacy

Podpisał już ktoś umowę deweloperską ? Jak idzie budowa ? Może ktoś był na miejscu ?

Kupująca :))

Byłam na miejscu, w pierwszym bloku już w połowie wylewka parteru i garaż podziemny. Co do podpisania umowy podobno niedługo ma nastąpić jakiś odzew ze strony dewelopera i umawiać się spotkania :)