Widok
Osiedle Słoneczne Ogrody
Witam,
czy jest tutaj ktoś kto zakupił dom na Osiedlu Słoneczne Ogrody od dewelopera Mieszkania Gdańsk sp. z o.o?
Czy wiadomo co gminną drogą dojazdową? Byliśmy tam w deszczowy dzień i nie wygląda to dobrze, można zgubić zawieszenie w samochodzie.
Na kiedy przewidziane są odbiory pierwszego etapu?
czy jest tutaj ktoś kto zakupił dom na Osiedlu Słoneczne Ogrody od dewelopera Mieszkania Gdańsk sp. z o.o?
Czy wiadomo co gminną drogą dojazdową? Byliśmy tam w deszczowy dzień i nie wygląda to dobrze, można zgubić zawieszenie w samochodzie.
Na kiedy przewidziane są odbiory pierwszego etapu?
Witam serdecznie,
Fakt, droga dojazdowa nie jest rewelacyjna choć w mojej ocenie, po dzisiejszej wycieczce na Osiedle, porównując-jest w lepszym stanie niż droga na O.Królewskie.
Niestety nie wiem na kiedy planowany jest odbiór I etapu. Ja na swój, czyli etap V muszę poczekać do IV.Q.18r. nad czym ubolewam.
Fakt, droga dojazdowa nie jest rewelacyjna choć w mojej ocenie, po dzisiejszej wycieczce na Osiedle, porównując-jest w lepszym stanie niż droga na O.Królewskie.
Niestety nie wiem na kiedy planowany jest odbiór I etapu. Ja na swój, czyli etap V muszę poczekać do IV.Q.18r. nad czym ubolewam.
Deweloper juz zapowiedział ze drogi nie bedzie utwardzać, i ze lezy to po stronie gminy. Droga bedzie utwardzona póki co tylko do osiedla onnea. Trochę mnie martwą te zalania o których Państwo piszą :(
Co do szamba, niestety jest to minus, w Pępowie powstanie sieć kanalizacyjna ale niestety nie dotrze do naszej ulicy.
Co do szamba, niestety jest to minus, w Pępowie powstanie sieć kanalizacyjna ale niestety nie dotrze do naszej ulicy.
Droga nie jest rewelacyjna ale na wszystko jest sposób. Znajomi z Bliźniaków przy ul. Rejtana w Pępowie złożyli się na utwardzenie drogi dojazdowej i wyłożenia płyt. Zatem można się dogadać jako sąsiedzi z jednego osiedla.
Wizja szamba nie jest rownież jakimś dramatem a koszt szacuje się między 120-170zl w zależności od firm.
Wizja szamba nie jest rownież jakimś dramatem a koszt szacuje się między 120-170zl w zależności od firm.
optymistom polecam: https://forum.trojmiasto.pl/Sloneczne-ogrody-t779722,4,12.html
Do „pp” : niestety w ciągu tygodnia rownież nie mam za bardzo jak podjechać, jeśli mam czas to niestety późnym wieczorem a w ciemności mało będzie widać :/
Podaj mi proszę swój E-mail priv w sobotę bądź niedzielę podjadę tam i wyślę Ci zdjęcia.
Zaczyna mnie już irytować ta sytuacja i porządnie martwić...
Podaj mi proszę swój E-mail priv w sobotę bądź niedzielę podjadę tam i wyślę Ci zdjęcia.
Zaczyna mnie już irytować ta sytuacja i porządnie martwić...