Widok

Osiedle Słoneczne Wzgórza

Osiedle Słoneczne Wzgórza Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Osiedle Słoneczne Wzgórza to zespół 12 budynków wielorodzinnych. W ramach inwestycji Grupy Budner przewiduje się realizację 620 mieszkań.

Pomiędzy budynkami (trzy-, cztero- i pięciopiętrowymi) zostanie urządzona zieleń. Zgodnie z nazwą inwestycji - mieszkania będą doskonale doświetlone - zorientowane na ekspozycję południową lub zachodnią. Okolicę będzie można podziwiać z balkonów lub ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto pisze te opinie?

Mieszka się świetnie, polecam, bo naprawdę wykończenie klatek schodowych, bloku i samych mieszkań jest naprawdę na wysokim poziomie, a jeśli ktoś uważa, że do Armii Krajowej jest az tak daleko to bardzo mi przykro... głośno nie jest a naokoło pełna infrastrukrura i w niedalekiej przyszłości będzie nowa Warszawska i tramwaj...pozdrawiam
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na plus

Nie wiem skąd biorą się negatywne komentarze. Mieszkam na tym osiedlu i wszystko jest na tip top. Zdecydowałam sie na to osiedle ze względu na bardzo ciekawą architekturę i dobrą jakość wykonania.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

potencjalni mieszkańcy

My jesteśmy w trakcie podjęcia ostatecznej decyzji i chyba zdecydujemy się na mieszkanie przy Kołodzieja 55. Jednak jak tak czytam te opinie na temat deweloperów, czy osiedli, które nas zainteresowały, to mam mętlik w głowie i zastanawiam się nad wiarygodnością tych wpisów. Albo totalna chlapa, albo super ekstra. Dość szczegółowo podeszliśmy do tematu wyboru mieszkania i Słoneczne Wzgórza spełniają większość wymogów. Mąż zna się trochę na budowlance i uważa, że wykonanie jest w porządku. Lokalizacja i dojazd do centrum, czy w stronę obwodnicy ok. Cenę w sumie też wytargowaliśmy na satysfakcjonującą :) No ale przede wszystkim samo mieszkanie nam się po prostu podoba i te duże okna..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kołodziej - jakieś konkrety?

Czy może piszesz w imieniu konkurencji?
Ludzie piszcie konkrety, prawdziwe argumenty. Ja kupiłem i czekam na odbiór mieszkania w etapie C. Na razie jestem dobrej myśli i daję ostrożne 4.
Dotychczasowa współpraca z deweloperem układa się ok. Zobaczymy jak będzie dalej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam...

Odbiór bez problemu,standard wykonczenia bdb, lokalizacja za ta cene tez naprawde ok.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

życzę powodzenia..

kupno tego mieszkania to było jedno z najgorszych decyzji w moim życiu :( same problemy....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 24

suuuper!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

tragedia

widać ze ludzie którzy tam pracują to pojęcia nie maja o budowlance!!! ściany krzywe,beton się kruszy!!! tragedia-to najlepszy komentarz do tego co tam się dzieje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 38

sprawdzilem plany w rzeczywistosci

odwiedzilem biuro sprzedazy i musze przyznac, ze budynek robi wrazenie.
przyjemna dla architektura (to nie modernizm ale ma to cos), wewnetrzny dziedziniec osloniety od ewentualnego halasu/ widoku ul. warszawskiej, wysokiej jakosci materialy wykonczeniowe - to trzeba zobaczyc. nie jestem specjalista od nieruchomosci ale budynek robi wrazenie wykonanego w standardzie wyzszym od zrealizowanych lub planowanych inwestycji w okolicy. co do poruszonej kwesti wyjazdu w warszawska - ma byc sygnalizacja swietlna, podobno jeszcze w tym roku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

wrazenia

Zaraz przy armii krajowej czyli moze byc glosno. ale plus za architekture, dwa budynki juz stoja, niska zabudowa, nowoczesnosc, widzialam ladne tarasy i bardzo duze okna. Zastanawia mnie tylko czy bedzie z tak duzego osiedla wyjazd na armii krajowej kiedys czy zawsze beda musieli jechac na okolo? No i do Warszawskiej tez by sie z Piotrkowska przydalo jakies rondo bo pierwszy mieszkancy moga miec problem w wyjazdem na lewo...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20