Widok

Osiedle Złota Reneta

Żukowo Temat dostępny też na forum:
Żukowo położone jest 19 km na południowy zachód od Gdańska. Odległa o 10 km obwodnica Trójmiasta i dobrze rozwinięty układ komunikacyjny gwarantują dogodny dojazd do każdej części Trójmiasta (przystanek Kolei Metropolitalnej znajduje się blisko osiedla). Życie tak blisko Kaszub oznacza bliskość terenów rekreacyjnych i wypoczynkowych - zarówno wokół samego osiedla, jak i okolicy Żukowa. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kurz i pył leci z drogi do mieszkan.

Mieszkamy na parterze, jesienia i zima zmagamy sie z wilgocia w mieszkaniu i najczesciej w styczniu, lutym pojawia sie grzyb. Na dodatek w pokoju w ktorym spi dziecko. Mowiono nam o asfalcie- gdy kupowalismy mieszkanie, ze w przeciagu 1,5 roku bedzie. Minelo 3,5 roku i dalej nie polozono asfaltu. Mieszkamy tuz obok drogi z malym dzieckiem, pył z drogi wdziera sie nam do mieszkania. Okna po umyciu po paru godzinach sa brudne. Dziecku chorują drogi oddechowe, robimy dalsze badania dlaczego kaszle bez powodu. Sasiedzi mowia,ze ich dzieci tez kaszla nie wiadomo z jakich przyczyn..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moim zdaniem Zukowo to dobry wybór wszędzie blisko. Ulica do osiedla ma byc z asfaltu to tez plus.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi odpowiada oglądaliśmy mieszkania w baninie ale te budynki i ta ciasnota mnie przeraża.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nowy mieszkaniec

Piękne tereny wszędzie blisko .jestem zadowolony
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkaniec

Jestem bardzo zadowolony z zakupu mieszkania. Super połączenie z Gdańskiem niecałe 10 min pieszo na pkm
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry