Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nauki w Gdańsku w czerwcu wątek zamknięty Czy któraś z Was wie gdzie w czerwcu odbywają się nauki w Gdańsku Wrzeszczu,...
ewwa
3

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 28 maja 2008

Ślub 26.07.2008 wątek zamknięty Witam czy ktoś ma ślub 26.07.2008r. w parafii PW Trójcy Świętej w Gdyni...
JustynkaM
-

dodano: 27 maja 2008

super buty wątek zamknięty witam! dziś odkryłam super sklep z butami, przede wszystkim są rozmiary od 35...
mimi76
4

dodano: 23 maja 2008

nocleg w okolicach Lukullusa wątek zamknięty witam. juz raz pytalam, ale rozpoczne nowy watek. czy ktos z Was orientuje...
kawalkada
3

dodano: 26 maja 2008

nauki w okolicach Karwin,Dąbrowy-Pilne wątek zamknięty Dziewczyny , kiedy i gdzie odbywaja sie nauki dla naszej dzielnicy???
Karolakot
1

dodano: 25 maja 2008

madzia - opinia wątek zamknięty wychowałam się na Grabówku, nie znam lepszej dzielnic, pod wieloma względami....
~madzia
-

dodano: 24 maja 2008

hehe wątek zamknięty ja koocham górki . Zapraszam do NCŻ .. świtnA plaża i las ;D super...
~magda
-

komisy/sklepy art dla dzieci może sie przyda taki watek, jeśli ktoś zna jakieś adresy to wpiszmy, bedzie...
olcia*
-

Fryzjerka pomóżcie !!! wątek zamknięty Dziewczyny proszę polećcie mi jakąś dobrą fryzjerkę, za miesiąc ślub a nie ma...
burza
9

dodano: 19 maja 2008

dekoracje ślubne wątek zamknięty Zapraszam do zapoznania sie z nasza ofertą na www.glorioza.net. Nowe wzory i...
kwiaty62
1

dodano: 20 maja 2008

do wszystkich mam obecnych i przyszłych włąsnie odwiedzilam nowy prywatny"żłobek'' ktory otworzono na moim osiedlu na...
iwona burgraff
13

dodano: 16 maja 2008

do Umchi wątek zamknięty czesc Widze ze masz slub w kosciele w Osowej.JA tez bede tam miala ale rok...
anulka802
10

dodano: 8 maja 2008

Ozdoba na samochód- gdańsk-gdzie? wątek zamknięty ktoś się oriętuje gdzie można je nabyć wiem tylko o skolepie we wrzeszczu...
pszczoła
5

dodano: 20 maja 2008

Pracownia Fryzjerska BOETCHER wątek zamknięty Witam! Czy któraś z Was czesała się u Pani Anety z Pracowni Fryzjerskiej...
agatka83
11

dodano: 15 maja 2008

obrączki z własnego złota, gdzie tanio robią? wątek zamknięty Dzostalismy od cioci obrączki jednak chcemy je troche przerobic na swoj gust,...
karolkaw
2

dodano: 17 maja 2008

do ostapienia lokal na 23. sierpnia wątek zamknięty mam do odstapienia lokal na wesele (ok 80-95 osob) we Wrzeszczu na 23. sierpnia.
kretkret
1

SUPER wątek zamknięty Jak dla mnie to najlepsza dzielnica Gdańska!!!
~jasiu
-

Matemblewo - co łaska czy ustalona stawka? wątek zamknięty Wprawdzie chcę tam ochrzcić córkę, ale myślę, że osoby, które tam ślubowały...
haricot
9

dodano: 14 maja 2008

szukam dobrej kwiaciarni w gdansku wątek zamknięty jw, chodzi oczywiscie o bukiet do ślubu,,możecie mi coś polecic?? najlepiej...
kasia0075
7

gdzie kupić stickersy wątek zamknięty czy któraś z Was wie może gdzie (oprócz allegro) można kupić tego typu...
agu
1

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry