Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super wątek zamknięty Bardzo mi się podobało - byłam akurat na wieczorze ballad jazzowych. Klimat...
~P.
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2008

Sala na Jasieniu wątek zamknięty Czesc wiecie moze jakie kolory po remoncie ma teraz sala na jasieniu!
niunia86
1

dodano: 22 kwietnia 2008

Pamięć o Janie Pawle II "Gdańscy rowerzyści uczczą pamięć o Janie Pawle II wieczornym przejazdem...
Rysiek Ziel
36

dodano: 2 kwietnia 2008

"Kamil Cesarski Salon fryzur" wątek zamknięty Czy któraś z was korzystała z usług tego salonu fryzjerskiego w Gdyni Orłowie...
anaasa
-

Poszukuję Dj na poprawiny! wątek zamknięty 22 sierpnia 2008 roku mam wesele w hotelu Orle. Niestety jest to piątek w...
akinom
1

marta11
10

dodano: 19 kwietnia 2008

Nowy outlet Chciałabym polecić wszystkim nowy outlet "Fabryka" Jest to również komis,...
~moda
5

dodano: 25 marca 2008

Czy ktos z was moze szyl ze Wrzeszczu w Pola ?? wątek zamknięty Czesc dziewczynki !Czy ktos z was moze szyl ze Wrzeszczu w Pola ??...
Agusiart
1

dodano: 17 kwietnia 2008

Pediatra na Gdynskiej Czy ktoras z Was chodzi moze ze swoim dzieckiem do pediatry w przychodni na...
kazimiera
1

dodano: 18 kwietnia 2008

nauki w Matemblewie wątek zamknięty Dziewczyny właśnie zapisałam siebie i Narzeczonego na czerwcowe nauki w...
ja-dwisia
17

dodano: 11 kwietnia 2008

kościół Trójcy Św. Gdynia Dąbrowa wątek zamknięty Hej dziewczyny Juz kiedys się pytałam, ale może ktoś sie dopisał do weselnika...
niunieczka
21

dodano: 11 kwietnia 2008

Oddam bebilon pepti1 Mam do oddania całą puszkę mleka Bebilon Pepti1. Jeśli któraś jest...
anka123
-

zbiórka organizatorów/wolontariuszy o ktorej dzis zbierają się wyżej wymienieni? zakladam ze tak jak zeszlym...
~aron48
1

mama z Kowal Os. Olimp - jest tu ? czy jest jakas mama z os. olimp w Kowalach lub ze Swietokrzyskiego , która ma...
~rybalon
2

pediatra w Gdyni czy mozecie polecić dobrego pediatre w okolicy Redłowa?
anikia
5

dodano: 16 kwietnia 2008

lekcje jazdy-gdańsk dziewczyny potrzebuje namiarów na super osobe uczacą jazdy(pod katem...
monia.
7

dodano: 15 kwietnia 2008

Dziewczyny pomozcie- Palac Opatow w Oliwie- opinie wątek zamknięty Dziewczyny, blagam, odezwijcie sie, jesli bylyscie na weselu lub...
nieves
6

dodano: 15 kwietnia 2008

Matembewo :) wątek zamknięty Nie mogłam podbić wątku o Matemblewie. Czy któraś z Was bierze tam ślub?? :)
Tasia
10

dodano: 26 marca 2008

Kościół św. Brata Alberta na Przymorzu wątek zamknięty Cześć Kobitki! Mam do Was pytanie. Czy któraś z was miała ślub w kościele św....
Kasiasta_2004
3

dodano: 10 kwietnia 2008

Ślub w Kościele Matki Boskiej Różańcowej w Gdyni - Demptowie wątek zamknięty Witam, Mamy ślub 20.06 (pt), jeśli któraś z Was też ma ślub tego dnia w w/w...
burza
1

dodano: 14 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry