Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bomba! wątek zamknięty Nie tylko dla Orunii Górnej, ale dla wszystkich pobliskich nowych osiedli to...
~Dorka
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 3 września 2007

Kosmetyczka na Dąbrowie wątek zamknięty macie namiary na dobre kosmetyczki w tej dzielnicy?? kiedys mialam ale...
gosia1234
11

dodano: 1 września 2007

Bardzo fajna dzielnica... wątek zamknięty Nigdy nie chciałam mieszkać w Gdańsku. Od pół roku dość często bywam na...
~k
-

dodano: 31 sierpnia 2007

joga po wakacjach startujemy z joga juz od pierwszego tygodnia wrzesnia czyli od...
d.ewa
2

dodano: 30 sierpnia 2007

SZUKAM OPTYKA ZŁODZIEJA Proszę o pomoc wszystkich, którzy brzydzą się złodziejstwem. Szukam osób,...
polipolek
4

dodano: 29 sierpnia 2007

Do Tonya! wątek zamknięty Witam ciebie ,bardzo podoba mi śię twoja sukienka,była bym wdzięczna gdybyś...
puchatek
12

szukam SALI - pomóżcie!!! wątek zamknięty Dziewczyny poszukuje sali!!! Chodzi mi o salę gdzieś najlepiej w Trójmieście,...
Jusia*
26

dodano: 27 sierpnia 2007

fryzjer na Morenie wątek zamknięty Czy macie może jakiegoś sprawdzonego i godnego polecenia fryzjera na Morenie?...
IwonkaP
4

Hotel Lival w brzeznie wątek zamknięty Witam Was serdecznie, jestem pierwszy raz na forum. Chcialam sie zapytac czy...
konto usunięte
12

monik - opinia wątek zamknięty zależy o którym ujeścisku mówimy. mieszkam na przemyskiej, czyli przynależę...
~monik
-

exra2008
10

dodano: 28 sierpnia 2007

Wynajme pokoj dla studentki ! Mamy do wynajecia jeden przytulny pokoj dla studentki uczacej sie dziennie....
~Fokus
-

Hotel Orle Sobieszewo wątek zamknięty Mam juz zarezerwowana sale w tym obiekcie na przyszly roki i mam pytanie do...
czarnula25
9

dodano: 11 sierpnia 2007

Kwiaciarnia Narcyz Klif/Tesco Gdynia wątek zamknięty Czy ktoras z was slyszala cos o tej kwiaciarni. Nie jestem z trojmiasta i nie...
Paula28
21

dodano: 27 sierpnia 2007

Proszę o opinię na temat sali na działkach w Oliwie za UG wątek zamknięty Witam, proszę o Wasze opinie na temat sali na ogródkach działkowych za UG w...
Gibson
-

Załatwanie "spraw" w Kościele wątek zamknięty tzn. jakie dokumenty trzeba dostarczyć i na ile przed planowanym ślubem? a...
Nusia
8

dodano: 26 sierpnia 2007

Suknia ślubna na sprzedaż wątek zamknięty Sprzedam suknię ślubną Ashley firmy Gala, zakupioną w salonie Beauty we...
Michalowa
4

dodano: 8 sierpnia 2007

Salon z sukniami we wrzeszczu? wątek zamknięty Witam chodzi mi o salon (nie pamiętam nazwy,ale chyba Beuty-po prawej stronie...
puchatek
6

dodano: 26 sierpnia 2007

sala w jasieniu wątek zamknięty Za rok planuje z moim miskiem wesele, ale za bardzo nie mamy pomyslu gdzie to...
kinia21
3

dodano: 25 sierpnia 2007

50.Międzynarodowy Festiwal Muzyki Organowej w Oliwie 2007 W roku 2007 po raz 50-ty odbędzie się Międzynarodowy Festiwal Muzyki...
trojmiasto.pl
8

dodano: 5 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry