Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
opiekunka poszukiwana szukam opiekunki do 20 - miesięcznego chłopca od poniedziałku do piątku...
~pustółka
3

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2007

opiekunka Poszukuję opiekunki do 10-cio miesięcznej dziewczynki.Praca na osiedlu Chełm...
~Kelly
-

dodano: 8 sierpnia 2007

Zoo w Oliwie Krótkie pytanie - czy po terenie Zoo w Oliwie można się poruszać rowerami,...
Maciek S.
9

dodano: 5 sierpnia 2007

do zakochana24 wątek zamknięty sluchaj jutro spotykamy sie z moja przyjaciolka ktora mieszka na chelmie. ona...
tonya
20

dodano: 1 sierpnia 2007

Nowy Port, piekną dzielnicą... wątek zamknięty Oczywiscie rowniez nie zgadzam sie z opinia autorki, Agnieszki Zych. Zielono...
~Filip
-

dodano: 7 sierpnia 2007

kamizelke odstapie wątek zamknięty Sprzedam kamizelke slubna z musznikiem. Kolor jassny(ecru). rozmiar L na...
gosiaf
17

dodano: 5 czerwca 2007

Szukam dobrego fryzjera stylisty z Gdańska wątek zamknięty Gdzie takiego znajde? Potrzebuje odmiany.Moje naturalne wlosy to kasztanowy...
agatunia81
11

dodano: 2 sierpnia 2007

nauki przedmalżeńskie już jutro wątek zamknięty Dziewczynki przypominm że jutro tj. 7 sierpnia po przerwie wakacyjnej...
Alwaya
2

dodano: 6 sierpnia 2007

"nowy jork" wątek zamknięty tak potocznie i w sloganie nazwany jest nowy port ;) osobiscie tez nie...
~mda
-

dodano: 6 sierpnia 2007

szukam opiekunki Szukam opiekunki do 6 miesięcznego chłopczyka od 1 października na Morenie....
~Oliwia28
-

dodano: 3 sierpnia 2007

Pałac Opatów w Oliwie, kto? wątek zamknięty Czy wszyscy bierzecie sluby w kościołach? Czy może jest ktoś, kto tak jak ja...
beata81
29

dodano: 9 lutego 2006

Trening Żarnowiec Trening do Żarnowca wyjazd jutro o 9:00 z BP w Sopocie, 9:30 Gdynia chylonia,...
~Misiek
10

fryzjer we wrzeszczu pilne wątek zamknięty poszukuje pilnie fryzjera na sobote, we wrzeszu kolo manhatanu najlepiej...
kurka252
6

dodano: 2 sierpnia 2007

sale na jasieniu wątek zamknięty Wiecie moze jak sie nazywaja i w ktorym miejscu sie mieszcza te sale.pozdrawiam
niunia86
4

umówilam sie na próbna!!! hihi wątek zamknięty dzis umowilam sie na probna fryzurke do salonu urody megan na...
anialysa
9

dodano: 31 lipca 2007

SALON URODY MEGAN NA OKSYWIU? wątek zamknięty KTO SIE CZESAL W SALONIE MEGAN NA OKSYWIU?BADZ ROBIL PAZURKI?JAKA CENA I...
anialysa
3

dodano: 30 lipca 2007

pomozcie znalezc mieszkanie na miesiac przed slubem!!!! wątek zamknięty Dziewczyny mojej kolezance z pracy wczoraj babka powiedziala ze musza sie do...
Asinx
3

dodano: 31 lipca 2007

Piłkarskie święto na Chełmie!!! Juz jutro 26 maja 2007 roku na stadionie MOSIR na ulicy Zielonogórskiej na...
~Wisła Gdańsk
1

dodano: 25 maja 2007

MANICURE I AKRYL GDYNIA wątek zamknięty WITAM CZY MA KTOS JAKAS SPRAWDZONA MANICURZYSTKE I PANIA KTORA ROBI AKRYL W...
anialysa
1

Paznokcie- tanio,Oliwa,Wrzeszcz,znacie?? wątek zamknięty Dziewczyny,chciałam zrobić na ślub frencha,ale na swoich paznokciach,znacie...
małami 1982
5

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry