Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
na Żabiance wątek zamknięty dziewczyny- wiecie coś o jakiejś sali weselnej czy bankietowej na Żabiance?...
Aurelia
7

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 29 lipca 2007

Matemblewo.. wątek zamknięty Dziewczęta, szukam Par które brały lub zamierzają brac ślub w Metemblewie. :)
Tasia
5

dodano: 28 lipca 2007

sala w Oliwie na działkach wątek zamknięty Dziewczyny czy ktoś miał tam wesele.. macie jakies zdjęcia może.. mam problem...
AsiaH
1

dodano: 24 lipca 2007

Sala w Brzeźnie wątek zamknięty Cześć!! Właśnie zaczęłam planować ślub i szukam jakiejś fajnej sali na...
Róża84
11

dodano: 14 lipca 2007

Chełm najlepszy!!!:) wątek zamknięty Mieszkam na Chełmie od 21 lat. Uważam że jest to super dzielnica. Dużo...
~Chełmianka
-

dodano: 27 lipca 2007

zabianka_kosciol wątek zamknięty czy ktoras z was brala slub w kosciele pw Chrystusa Odkupiciela?
anula83
-

dodano: 27 lipca 2007

zmiana koloru - Gdynia wątek zamknięty kochane wiem ze bylo pelno watkow o fryzjerkach w gdyni ale teraz poszukuje...
Nisia82
10

dodano: 26 lipca 2007

szukam dobrej kosmetyczki w Gdyni/Rumi! wątek zamknięty Dziewczyny, szukam kosmetyczki w Gdyni lub Rumi ,sprawdzonej i chetnie nie za...
misia83
11

dodano: 23 lipca 2007

Nieuczciwy pracodawca- prosze o pomoc wątek zamknięty Dziewczyny, wiem, ze to nie na temat, ale może któraś z waz wie, gdzie można...
brendy
4

dodano: 23 lipca 2007

koronki wątek zamknięty cześć! czy ktoś wie już z własnego doświadczenia, gdzie można dostać koronki...
pat3
3

dodano: 22 lipca 2007

Aga - opinia wątek zamknięty Bardzo fajne osiedle tylko brakuje durzego parku do zabaw.
~Aga
-

dodano: 21 lipca 2007

Orle - prosze o rady i opinie..... wątek zamknięty Czesc, Zastanawiam sie nad organizacja wesela w hotelu Orle w Sobieszewie....
niki27
4

dodano: 13 lipca 2007

~ka
-

dodano: 20 lipca 2007

Sala na jasieniu wątek zamknięty Czy ktoś miał okazje korzystać z sali na jasieniu???? Prosimy o rady jakiesą...
AsiaH
12

dodano: 18 lipca 2007

Martatymi/ fryzura wątek zamknięty czesc:) podoba mi sie Twoja fryzura:) robilas w beauty? fryzjerka przyjezdza...
Zakochana 24
6

Parafia Matki Bożej Fatimskiej na Żabiance - spowiedź? wątek zamknięty Dziewczyny czy któras z was była na spowiedzi w tym Kościele?Jacy są tam księża?
pistacja
-

bociany
7

dodano: 17 maja 2007

Piłka Nożna Witam, mam 22 lata i od niecałego miesiąca mieszkam na przymorzu, jako iż...
~szympex
-

dodano: 19 lipca 2007

gdzie paznokcie we Wrzeszczu..? wątek zamknięty ładnie przygotuje do ślubu-nie chce akrylu ani żelu,chce mieć...
bociany
11

dodano: 10 lipca 2007

czyszczenie sukni wątek zamknięty Czesc dziewczyny. Czy któraś z Was czyściła suknię we wrzeszczu na...
gosia25
4

dodano: 19 lipca 2007

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry