Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wspaniała, spokojna dzielnica! wątek zamknięty Mieszkam tu od 6 lat. Razem z mężem przeprowadziliśmy się tutaj. Z początku...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 16 czerwca 2007

Miłe osiedle tylko spółdzielnia do niczego wątek zamknięty Zamieszkuje tu ponad 5 lat w nowej części osiedla, mieszkało by mi się...
~Tomin
-

dodano: 16 czerwca 2007

Mieszkanie w wieżowcu !!!! wątek zamknięty Dziewczyny, chciałabym się was zapytać (poradzić) na temat mieszkania w...
Ofelia
17

dodano: 14 czerwca 2007

Muzyka w centrum handlowym. Czy ktos mogl by mi powiedziec co za utwory leca w centrum handlowym np...
~marcinex
1

dodano: 11 czerwca 2007

nauki :(((( wątek zamknięty witam! mam wielkiii problem. ślub 1 września a ja nie mam nauk. okazało się...
Żuczek
4

dodano: 14 czerwca 2007

TOTO Mix na Zabiance! Jak lubisz obstawiac mecze i wygrywac to wstap do TOTO Mix na Zabiance...
jw23
1

dodano: 15 czerwca 2007

TOTO MIX na Zabiance Pierwszy zaklad buchmacherski sie otworzyl na Zabiance (Pomorska/Chlopska)....
jw23
-

dodano: 15 czerwca 2007

Gdzie można znaleźc lekarza medycyny pracy na Przymorzu? Jak wyżej. I ile biorą za zaświadczenie o możliwości nauki jeśli sie...
~Łukash
1

Formalności kościelne wątek zamknięty Jako,że nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda więc pytam się tutaj. Jutro...
Wojtul
3

dodano: 13 czerwca 2007

anula83
1

oprawa muz. w kościele wątek zamknięty dla czarnej21 i innych, których po nicku nie rozpoznaje, a którzy chcieli...
ferrari82
-

fotki BT Orłowo Około 100 fotek z orłowa do ściągnięcia (plik orlowo.rar) z...
~JJ
20

dodano: 27 maja 2007

Kiepsko bo brak Konkurencji wątek zamknięty Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie...
~Mcz
-

dodano: 12 czerwca 2007

kościół Karwiny Niepokalane serce Maryi wątek zamknięty Dziewczyny czy któraś ma w tym kościele ślub? chodzi mi konkretnie o...
wymyslona
7

poradnictwo w Gdyni wątek zamknięty Czesc dziewczynki byl kiedys watek z poradnictwem w Gdyni. podobno szybko...
mifune
6

dodano: 10 czerwca 2007

Kościół Cystersów w Oliwie wątek zamknięty Hej czy ktoś ma może 23 czerwca ślub u Cystersów w Oliwie.
mikka23
19

dodano: 11 lutego 2007

gdzie wywołac zdjęcia przez internet?? wątek zamknięty jw. najlepiej z odobiorem we Wrzeszczu lub okolicach ???na jakiej stronce
bociany
4

ile dac proboszczowi z NSJ we Wrzeszczu? wątek zamknięty Zwracam sie do dziewczyn ktore placily proboszczowi w NSJ we Wrzeszczu...
różyczka
19

dodano: 6 czerwca 2007

pomozcie wątek zamknięty na jakiej ul. na chelmie znajduje sie ta hurtownia z art. slubnymi i czy...
jolga
2

dodano: 10 czerwca 2007

Rucola!!!! wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce. Wspaniała atmosfera. Śródziemnomorski klimat. Pyszne...
~lavennder
-

dodano: 9 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry