Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Do Kamis 21 wątek zamknięty Mam nadzieje , ze kupicie ta parasolke w czwartek. jesli jednak by sie tak...
2812julia
13

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2007

bieganie/nordic walking Witam!!! Poszukuje kilka osób- im więcej tym lepiej do wspólnego biegania/...
Magduś
7

dodano: 21 marca 2007

NEW LOOK we Wrzeszczu wątek zamknięty Ktos moze był w tym salonie fryzjerskim na balejazu lub fryzurce slubnej?...
juli7
2

Zdjęcia z GRAND PRIX Chylonia http://members.lycos.co.uk/jjarek/ tam jest plik chylonia.rar do ściągnięcia...
~JJ
1

SPRZEDAM SUKNIĘ ROZMIAR 40-42 wątek zamknięty Suknia z salonu Marietta, rozmiar 40-42, na wzrost 169 +obcas; satyna,...
kasielka
35

dodano: 4 marca 2007

Czy ktoś zna dobry salon fryzjersko-kosmetyczny we Wrzeszczu wątek zamknięty hej,własnie stanełam przed wyborem dobrego zakładu kosmetyczno-fryzjerskiego...
szachrajka
13

dodano: 10 kwietnia 2007

sala na oksywiu wątek zamknięty Czesc wszystkim :) Mam pytanie,czy ktos robil lub byl na weselu w kasynie...
mmadzia
13

dodano: 13 marca 2007

spontanicznie fryzjera potrzebuję! Typowa kobita ze mnie wyłazi... Poprztykałam sie z szanownym małżonkiem i...
Tulipanna
18

dodano: 11 kwietnia 2007

porod na Zaspie wątek zamknięty Wszystko jak nalezy, profesjonalnie, z wlasciwym podejsciem do rodzacej i...
~Magda
-

dodano: 12 kwietnia 2007

kupię suknię wątek zamknięty Wypatrzyłam 2 piękne suknie- jedna z kolekcji Papilio nr 702, druga...
agaank
26

dodano: 1 marca 2007

Pan Fotograf czy FotoŻukiewicz na Wajdeloty we Wrzeszczu-co wybrać??? wątek zamknięty no właśnie-bierzemy pod uwage te dwa studia-plusy i minusy????poprosimy jeśli...
bociany
17

dodano: 8 kwietnia 2007

Nie jest źle wątek zamknięty Wcześniej byłam zapisana do przychodni koło Opery. Po kolejnej akcji, gdy...
~gaba
-

dodano: 11 kwietnia 2007

Rada Dzielnicy wszyscy Urzytkownicy Forum ! Mam do Was ogromną prośbę:przeczytajcie apel i...
~Anna Sierant
1

MILO Czy ktoś chodził ze swoim dzieckiem na basen MIlo we Wrzeszczu?
~fonta
-

Czardasz Przymorze- koniec wesel? wątek zamknięty Właśnie się dowiedziałam że Czardasz na Przymorzu nie przyjmuje rezerwacji na...
cot
15

Do Kryśka wątek zamknięty cześć Krysia , tu Twoja sąsiadka spod 10-tki (jak jeszcze w Brzeźnie...
rabitka
-

dodano: 7 kwietnia 2007

przetopienie obrączek wątek zamknięty dziewczyny czy orientujecie sie ile kosztuje przetopienie obraczek?mamy po...
marienka
6

dodano: 5 kwietnia 2007

jubiler- wrzeszcz wątek zamknięty Hej dziewczyny czy wiecie może czy ten jubiler z wrzeszcza co znajduje sie...
Gabi
8

dodano: 3 kwietnia 2007

fotograf na ul. Waryńskiego we Wrzeszczu-mial ktoś tam zdjęcia??? wątek zamknięty jw. chodzi nam o zdjęcia w studiu-jaka tam jest jakość,koszt???może ktoś...
bociany
3

dodano: 4 kwietnia 2007

... wątek zamknięty od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo...
~Aleksandra
-

dodano: 4 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry