Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
08.04 - osowa, ktora jeszcze wątek zamknięty j.w parafia sw polikarpa
mycha23
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 12 lutego 2007

ślub 8 kwietnia u Cystersów wątek zamknięty czy ktoś z Was bierze ślub 8 kwietnia u Cystersów w Oliwie o godz. 15?
DarekH
1

dodano: 10 lutego 2007

strojenie sali wątek zamknięty dziękuję ci bardzo uspokoiłaś mnie bardzo. Bo martwiłam się czy starczy...
krulewna
3

dodano: 9 lutego 2007

IMPREZA W BRZEŹNIE - DISCO-KICZ PARTY W SOBOTĘ DNIA 10 LUTEGO IMPREZA TANECZNA DISCO-KICZ PARTY. SERDECZNIE...
~Pati&Mati
-

dodano: 8 lutego 2007

joga na Brodwinie H A T H A J O G A od tysięcy lat niesie ludziom wyzwolenie od zmęczenia,...
~d.Ewa
-

dodano: 8 lutego 2007

kto w najbliższym czasie wybiera się na nauki na Morenie? wątek zamknięty szukam osób które wybierają się w najbliższym czasie(we wtorek ten lub...
Mała757
21

dodano: 5 lutego 2007

Joga wg. metody Iyengara Zapraszam na zajęcia jogii szczególnie mieszkających na Morenie:) Studio 35....
AnkaH
1

dodano: 3 listopada 2005

nauki w Matemblewie wątek zamknięty Witajcie w końcu dotarłam do źródła informacji - weekendowa sesja dla...
joanka
-

dodano: 6 lutego 2007

Odechciało mi się wszelkich nauk :-(((( wątek zamknięty Właśnie mnie Pani/Siostra (pewnie to drugie raczej) z biura parafialnego z...
Nola
25

dodano: 5 lutego 2007

dla dzieci, opieka Robię rozeznanie, czy jesteście Państwo zainteresowani miejscem , do którego...
~martam
2

dodano: 4 lutego 2007

tenis stołowy dla dziecka Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym zapisać 12-to latka na ping-ponga...
~maciejka
2

dodano: 21 stycznia 2007

slub w matemblewie wątek zamknięty Witaj! Dziekuje bardzo za odpowiedz! Nie mieszkam juz w Polsce od 19 alt,...
Plinka
-

dodano: 4 lutego 2007

25 SIERPNIA 2007 MORENA wątek zamknięty MIŁOSIERDZIA BOŻEGO poszukuję pary która ma ślub o godzinie 16 Pozdrawiam
nelcia
6

dodano: 31 stycznia 2007

stare auto wątek zamknięty Poszukuje samochodu - lata 20 - 30. Widziałam taki samochód 2 razy na Morenie...
martad
11

kto miał lub ma ślub w kościele Dobrego Pasterza w Cisowej Kto miał lub ma ślub w kościele Dobrego Pasterza w Cisowej? Jestem ciekawa,...
olencia
-

dodano: 1 lutego 2007

Pseudo karta miejska Jak Wam się podoba ładowanie karty ? Ja stałam w kolejce we Wrzeszczu na...
~Pysia
1

kto miał lub ma ślub w kościele Przemienienia Pańskiego w chyloni wątek zamknięty Jak to tak wygląda z organistą lub zespołem? i czy jakoś dekorują kościół ?
gosia111b
22

dodano: 30 stycznia 2007

Pod Aniołem wątek zamknięty Czy ktoś był na weselu Pod Aniołem w Brzeźnie? Napiszcie swoje wrażenia. Mam...
moro
-

02.06.07 Boże Ciało Morena wątek zamknięty Czy jest ktoś prócz mnie???
karolka i
5

aerobik na Morenie - koło KFC wątek zamknięty Dziewczyny, czy któraś z Was ma rozkład zajęć z tego klubu??może znacie ich...
aniad
5

dodano: 30 stycznia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry