Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Trzy Dęby - osiedle... wątek zamknięty Nie na temat:-) ale szukamy w międzyczasie mieszkania i okazało się, że...
sara.k
4

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 5 stycznia 2007

dom nauczyciela ul.Uphagena wrzeszcz wątek zamknięty Witam.Czy ktoś wie coś o tym miejscu.Może ktoś był tam akurat na weselu lub...
Mała23
6

dodano: 3 stycznia 2007

wynajme pokoj dwóm studenkom Wynajmę duży pokój dwóm studenkom. Oliwa, 10 min. do UG. Duża łazienka,...
~ewakkk
-

dodano: 3 stycznia 2007

nauki przedślubne wątek zamknięty Jest już styczeń, RATUJCIE!! Czwartki w Gdańsku odpadają (zajęć na uczelni...
emalka
5

dodano: 1 stycznia 2007

Orunia Górna-troszkę nie na temat... wątek zamknięty Troszkę nie na temat...Czy któraś z Was mieszka może na Oruni Górnej i...
Aleksandra24
36

dodano: 28 grudnia 2006

Trakt pieszo-rowerowy w Oliwie Niedawno zauważyłem oznakowanie traktu pieszo-rowerowego na ul. Rybińskiego,...
~ron
-

dodano: 30 grudnia 2006

nieuczczciwy sprzedawca CAMINO Jeśli ktoś chciałby dokonać zakupu w sklepie Camino w Gdańsku Wrzeszczu -...
arys
-

dodano: 30 grudnia 2006

gdzie jest w Gdyni ta ul. Hutnicza 24? wątek zamknięty Dzis chcialam pojechac do tej hurtowni alkoholi i znalazlam ul. Hunicza na...
Asinx
11

dodano: 29 grudnia 2006

Salon kosmetyczny-najlepszy w trojmiescie! Witam Chcialabym podzielic sie wrazeniami o najlepszych salonach...
~Mileczkka
-

pomozcie<prosi>:) na 16-ta ide na slub kolezanki do sopotu potrzebuje pilnie namiar na jakis...
mystic
3

wypadek wczoraj na petli w bzezi tramaj 15 jadacy w kierunku oliwy przeciąął na pół...
~Darusia1991
1

dodano: 28 grudnia 2006

mila restauracja w gdansku witam, od niedawna mieszkam we wrzeszczu i nie jestem jeszcze dobrze...
~cubek
4

dodano: 10 listopada 2006

Fląder Pop Festiwal 11 i 12 sierpnia zapraszamy do Gdańska- Brzeźna na plażę przy "białej...
trojmiasto.pl
9

dodano: 14 lipca 2006

Gdańskie Betlejem. Byliście kiedyś? wątek zamknięty Gdańskie Betlejem Gdańsk, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej, Matemblewo...
Karcia_Gd
6

dodano: 22 grudnia 2006

fryzjer COSEDA wątek zamknięty Czy któraś z Was zawitała kiedyś do salonu fryzjerskiego w Gdyni-nie wiem czy...
Małgoś25
11

dodano: 20 grudnia 2006

joga na Brodwinie Zapraszamy na zajęcia z jogi dla początkujących i średnio-zaawansowanych...
~d.Ewa
2

dodano: 12 grudnia 2006

poradnictwo rodzinne w Okrąglaku wątek zamknięty Hej, Hej, byłam, sprawdziłam na własnej skórze to mogę sie podzielić :) Jesli...
guska
11

dodano: 13 grudnia 2006

ginelokog Przymorze.zaspa,prosze! wątek zamknięty hey! prosze o namiary i ceny na dobrego ginekologa,pozdr,aluska26
aluska26
6

dodano: 11 listopada 2006

dobra i szybka krawcowa potrzebna jak w temacie..szukam krawcowej ktora poratuje mnie i zdola do sylwestra...
Diddy
-

dodano: 16 grudnia 2006

kto 16.01.2007 ? wątek zamknięty Hej dziewczyny, czy zaglada tu moze osoba ktora ma slub tego dnia i...
nikita100
1

dodano: 16 grudnia 2006

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry