Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
P.aNETA-FRYZJERKA-KAMIENICA WILEŃSKA-MORENA wątek zamknięty czy ktoś korzystał z usług p.Anety z salonu mieszczącego się w kamienicy...
Mała Misia
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 24 lipca 2006

fryzjer i kosmetyczka:morena,złota karczma wątek zamknięty jak w temacie ..moze ktoś polecić..chcę zrobic pasemka i zabiegi...
monia.
7

dodano: 21 lipca 2006

Tanie % Polecamy :) wątek zamknięty Witamy :) Wczoraj już drugi raz zaopatrzyliśmy się w %. Wieczów panieński,...
ania_piotrek
2

dodano: 21 lipca 2006

fashion house, Szadółki - polacam! wątek zamknięty Relacja z 3-godzinnego maratonu po Fashion House na Szadółkach strzeszczam...
nikitta23
8

dodano: 15 lipca 2006

RoDka
5

dodano: 18 lipca 2006

Grasuje zboczeniec!!! ten gostek grasuje u nas w Gdyni od lat. zaczepia na ulicy prosząc kobiety...
asianna
14

dodano: 16 lipca 2006

Paznokcie - akryl gdzie w okolicach Brzeźna? wątek zamknięty Witam i proszę bardzo o namiary na miejsce w okolicy Brzeźna w gdańsku, gdzie...
Barbara
11

dodano: 16 lipca 2006

SALON JAMAJKA-MORENA wątek zamknięty Dziewczyny, czy korzystałyście może z usług fryzjerskich w tym salonie??
anulkam
12

dodano: 28 czerwca 2006

pomożcie znaleźć dobrego fryzjera na Morenie lub w okolicy wątek zamknięty Moja ostatnia deska ratunku - JAMAJKA - nie robi koków ślubnych;-(((
anulkam
26

dodano: 17 lipca 2006

kwiaty-gdynia wątek zamknięty dziewczyny poradźcie mi gdzie mam zamówić bukiet w gdyni. czasu coraz mniej a...
magda23
6

dodano: 15 lipca 2006

sukienka na poprawiny wątek zamknięty Wie ktos może gdzie mozna kupić niedrogi materiał na sukienkena poprawiny....
katarzynka
3

dodano: 14 lipca 2006

BASEN - w Chylonii Ktoś był i wie coś o tym basenie, jak tam wygląda, warto sie wybrać???
~monika1
-

dodano: 13 lipca 2006

p.Alicja z salonu Alicja na Morenie wątek zamknięty Dziewczynki, byłam raz w tym salonie u kosmetyczki i .......zapomniałam jak...
anulkam
1

dodano: 13 lipca 2006

Kosmetyczka wątek zamknięty Możecie mi polecić jakiś dobry i w miarę niedrogi gabinet kosmetyczny w...
madzik23
9

dodano: 2 czerwca 2006

jubiler z orłowa! wątek zamknięty dziewczyny może ktoras z Was ma namiary albo wie gdzie jest "jubiler w...
ziula
14

dodano: 4 lipca 2006

obraczki- jubiler wielocha w geant osowa wątek zamknięty czesc dziewczyny, czy ktos moze kiedys cos kupowal w geant ch osowa jubiler...
mandarynka22
1

dodano: 12 lipca 2006

hotel orle wątek zamknięty Szukam zdjęcia wystroju sali Hotelu Orle w Sobieszewie. Planuje tan wesele i...
graża
12

dodano: 28 czerwca 2006

akt chrztu wątek zamknięty ksiądz w mojej parafi na oblużu powiedział,że weszły nowe przepisy i akt...
merlina34
-

dodano: 10 lipca 2006

Warsztat_Grzybowski - Karwiny!!!! Przestrzegam przed usługami oferowanymi przez warsztat samochodowy przy ul...
~oszukany klient
19

dodano: 11 kwietnia 2006

Dlaczego droższy bukiet...- puenta:-))) wątek zamknięty B.sie cieszę - pochodziłam, popytałam i znalazłam kwiaciarnię w Gdyni...
oleta
6

dodano: 9 lipca 2006

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry