Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdyńskie Muzeum Motoryzacji-fajne autka;-) wątek zamknięty W Gdyni Chylonia na ul. Żwirowej 2c jest Gdyńskie Muzeum Motoryzacji. Nie za...
nikitta23
4

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 22 czerwca 2006

Gdynia-Karwiny wątek zamknięty Czy jest tu ktoś, kto w najbliższym czasie będzie brał ślub na Karwinach w...
india_27
-

dodano: 22 czerwca 2006

czy jest na Morenie kwiaciarnia godna polecenia wątek zamknięty oczywiście tworząca piękne bukieciki ślubne;-)))mogą też być okolice...
anulkam
11

dodano: 21 czerwca 2006

wynajmę mieszkanie!! dysponuję mieszkaniem (3 pokoje) na Suchaninie i chętnie je komuś wynajmę na...
~mela
-

dodano: 21 czerwca 2006

murowana goślina mam wolne miejsce na maraton w murowanej goślinie, koszt 80 pln wyjazd 25.06...
~wiesław
-

dodano: 20 czerwca 2006

gdzie ładne paznokcie na Morenie?? wątek zamknięty dziewczyny, możecie coś polecić??;-)))interesue mnie akrylek lub żel;-)))))
anulkam
1

dodano: 18 czerwca 2006

nauki i poradnictwo w" okraglaku" na Przymorzu wątek zamknięty czy ktos ma lub mial lub bedzie miec?
mystic
15

dodano: 1 czerwca 2006

nauki u św. Michała w Gdyni Oksywiu wątek zamknięty Cześć czy ktoś może wie kiedy obywają sie nauki w św michale? My tam bierzemy...
handzia
1

dodano: 18 czerwca 2006

Orunia kościół ul.Gościnna wątek zamknięty hej, Mam zaplanowany ślub na 4 sierpnia 2007 w kościle na Oruni. Ma ktoś może...
asmar
14

dodano: 16 czerwca 2006

solarium, pedicure, depilacja....gdzie? wątek zamknięty Dziewczyny , jak juz pewnie niektore wiecie bede tylko tydzien przed slubem w...
kasiab
16

dodano: 2 czerwca 2006

Kosmetyczka Bella w Gdyni CHyloni wątek zamknięty Czy ktoś korzystał tam z usług.. chodzi mi głownie o makijaż ślubny. Jesli...
liliannna
1

dodano: 15 czerwca 2006

DO RINA!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Hej Rina! Pamiętasz wątek o kościółku na Pogórzu? Obiecałaś, że zdasz relacje...
andzik
3

dodano: 13 czerwca 2006

sala na zaspie - dom kultury wątek zamknięty hej dziewczyny, mam małe pytanko... :) wczoraj bylismy ogladac sale na...
na.cia
5

dodano: 13 czerwca 2006

hotel wątek zamknięty mam pytanie czy ktos robil wesele w hotelu Lival w Brzeznie
chuda1
-

dodano: 11 czerwca 2006

Krawcowa w śródmieściu Gdańska Witam! czy ktoś mógłby mi polecić dobrą, ale w przyzwoitej cenie krawcową w...
~notabene
4

dodano: 29 maja 2006

4 sierpień 2007 :))) wątek zamknięty Witam wszystkie forumki :) Dokładnie wczoraj zarezerwowaliśmy termin w...
andzik
7

dodano: 9 czerwca 2006

kościół na obłużu wątek zamknięty dziewczynki....która miała tam ślub lub będzie miała.... napiszcie coś
merlina34
25

dodano: 6 czerwca 2006

eleganckie zaproszenia-gdzie w gdansku? wątek zamknięty czesc!bylam w empiku ,w ksiegarni na dlugiej,w jakims malym salonie...
bb23
7

dodano: 8 czerwca 2006

KOŚCIÓŁ NA POGÓRZU wątek zamknięty Witam :) Jestem tu właściwie nowa..... tematów tysiące, tysiące wiadomości :)...
andzik
9

dodano: 7 czerwca 2006

znaleziono torbę rowerową w Orłowie wątek zamknięty Znaleziono torbę rowerową na Al. Zwycięstwa w Gdynia Orłowie, tuż przed ul...
anika
1

dodano: 6 czerwca 2006

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry