Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
b droga krawcowa na Karwinach przestrzegam wszystkie panie i nie tylko,przed krawcowa na Karwinach na ul...
Maczo
1

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 28 czerwca 2006

DOBRA KOSMETYCZKA NA MORENIE wątek zamknięty MACIE SPRAWDZONĄ??BYŁABYM WDZIĘCZNA;-))
anulkam
3

dodano: 28 czerwca 2006

fryzjer - Szymon z Jasienia wątek zamknięty Dziewczyny, słyszałam dobre opinie o tym czlowieku;-)))Czy czesałyście się...
anulkam
4

dodano: 26 czerwca 2006

za dużo liter :( wątek zamknięty mam problem - na obraczkach chcielibysmy wygrawerowac date slubu i swoje...
Żancia
4

dodano: 27 czerwca 2006

Niedrogi stomatolog- Wrzeszcz Jak w temacie.. Ma ktoś jakieś namiary? Jeśli można proszę o podanie też...
~pytam
1

dodano: 1 czerwca 2006

obrączki na Morenie wątek zamknięty dziewczyny, gdzie znajdę na Morence dobrego jubilera>??
anulkam
2

pinky na Zaspie wątek zamknięty czekam na opinie o salonie pikni na zaspie jak sie spisuja fryzjerki i...
saraneta
1

GDZIE MOGĘ NIEDROGO OPRAWIĆ PRACĘ I ZROBIĆ FOTKI DO DYPLOMU? wątek zamknięty Kochane!Przed ślubem mam jeszcze obronę - już za tydzień;-)))) Muszę jeszcze...
anulkam
9

kościół boboli na obłużu wątek zamknięty która z was bierze tam ślub w tego roku?
merlina34
3

dodano: 25 czerwca 2006

DEFEKT Gdzie w Gdańsku można znaleźć sklep odzieżowy "Defekt"? Był do niedawna jeden...
haemorrhoid
4

dodano: 23 czerwca 2006

WESELE 2007 sierpień / Jaki lokal - RODIZIO?? wątek zamknięty Czy macie jakieś propozycje odnośnie miejsca - gdzie chcecie spędzić ten...
andzik
3

dodano: 5 czerwca 2006

Reminder: Fiku Miku już w piątek! Przypominam baaardzo uprzejmie, że spotykamy się już niedługo :-))) Termin...
athena
48

dodano: 11 czerwca 2006

Gdyńskie Muzeum Motoryzacji-fajne autka;-) wątek zamknięty W Gdyni Chylonia na ul. Żwirowej 2c jest Gdyńskie Muzeum Motoryzacji. Nie za...
nikitta23
4

dodano: 22 czerwca 2006

Gdynia-Karwiny wątek zamknięty Czy jest tu ktoś, kto w najbliższym czasie będzie brał ślub na Karwinach w...
india_27
-

dodano: 22 czerwca 2006

czy jest na Morenie kwiaciarnia godna polecenia wątek zamknięty oczywiście tworząca piękne bukieciki ślubne;-)))mogą też być okolice...
anulkam
11

dodano: 21 czerwca 2006

wynajmę mieszkanie!! dysponuję mieszkaniem (3 pokoje) na Suchaninie i chętnie je komuś wynajmę na...
~mela
-

dodano: 21 czerwca 2006

murowana goślina mam wolne miejsce na maraton w murowanej goślinie, koszt 80 pln wyjazd 25.06...
~wiesław
-

dodano: 20 czerwca 2006

gdzie ładne paznokcie na Morenie?? wątek zamknięty dziewczyny, możecie coś polecić??;-)))interesue mnie akrylek lub żel;-)))))
anulkam
1

dodano: 18 czerwca 2006

nauki i poradnictwo w" okraglaku" na Przymorzu wątek zamknięty czy ktos ma lub mial lub bedzie miec?
mystic
15

dodano: 1 czerwca 2006

nauki u św. Michała w Gdyni Oksywiu wątek zamknięty Cześć czy ktoś może wie kiedy obywają sie nauki w św michale? My tam bierzemy...
handzia
1

dodano: 18 czerwca 2006

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry