Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
cosmobella wątek zamknięty dziewczyny w którym salonie w Trójmieście mają suknie firmy...
ziula
2

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2006

Pilnie Hej! Poszukuję noclegu dla rodizny 2+2 w Gdańsku Wrzeszczu albo Gdańsk po...
karolka20
-

dodano: 23 kwietnia 2006

Aquaaerobik Organizuję zajęcia z Aquaaerobiku w Gdańsku Suchaninie. Zajęcia w piątki...
~przemulo
1

dodano: 21 kwietnia 2006

Kto zna centrum odnowy w Hotelu Kuracyjnym w Orłowie? wątek zamknięty Oferta zajęć fitness wygląda fajnie. SPA też. Czy któraś tam chodzi?
mila29
1

dodano: 20 kwietnia 2006

Lival w Brzźnie -opinie wątek zamknięty Proszę osoby, które miały już styczność z restauracą w hoteltu Lival w...
tin
12

dodano: 17 kwietnia 2006

Lisa Ferrera- pozytywne opinie wątek zamknięty Czy znajdzie się osoba, która ma pozytywne doświadczenia z salonem Lisa...
100DORKA
7

dodano: 9 marca 2006

salon ELJA we Wrzeszczu-opinie wątek zamknięty hej dzis bylam zobaczyc suknie i zapoznac sie z oferta sklepu,czy ktoras z...
kaska_23
7

dodano: 18 kwietnia 2006

Szukam krawcowej! wątek zamknięty Szukam "dobrej" krawcowej z trójmiasta lub okolic, która uszyłaby suknię...
Wera25
21

dodano: 8 kwietnia 2006

adres stronki hotelu lival wątek zamknięty mam prośbę-czy ma ktoś moze adres stronki internetowej hotelu lival w...
agutek81
2

dodano: 18 kwietnia 2006

Prosze o opinie o Klubie Garnizonowym we Wrzeszczu wątek zamknięty Wlasciwie juz klamka zapadla ze wesele odbedzie sie w klubie garnizonowym na...
olafsson
18

dodano: 11 kwietnia 2006

Coraz bliżej!!!!!! wątek zamknięty Chciałam wam powiedzieć ,że już mam suknie!Do fryzjera ide na Jasieniu do...
megi24
7

dodano: 14 kwietnia 2006

Szukam salonu fryzjerskiego gdzie robia makijaz!!!! wątek zamknięty witam Szukam dobrego salonu fryzjerskiego gdzie rowniez robia ladny makijaz...
~Hania
12

dodano: 20 marca 2006

Gdzie jakis hotel we Wrzeszczu? wątek zamknięty No bo tam, gdzie mam wesele, 350 za pokoj, co stanowczo wykracza poza moje...
MadziaK
14

Bryczka do slubu??? wątek zamknięty Wiem, ze kilka osob chcialo jechac bryczka! Wiec znalazlam i wklejam, moze...
Rija
3

dodano: 12 kwietnia 2006

biustonosz bez tyłu wątek zamknięty Poszukuję jasnego zapinanego na brzuchu. Biały albo ecru. Widział ktoś?...
nale
10

dodano: 12 kwietnia 2006

klejenie akwarium Witam może ktoś sie orientuje gdzie we wrzeszczu można skleić akwarium dla...
~Wąski
-

gdzie zrobić obrączki? wątek zamknięty Mam prośbę, w jakimś wątku o obrączkach ktoś pisał ,że jakiś złotnik zrobił...
Sasza
7

dodano: 10 kwietnia 2006

Warsztat Grzybowski-Karwiny UWAGA!!!! Przestrzegam przed usługami oferowanymi przez warsztat samochodowy przy ul...
~oszukany klient
-

Która para ślubuje w Matemblewie 30 czerwca? wątek zamknięty Czy któraś z par slubuje 30 czerwca w Matemblewie?
betiblue1
-

dodano: 9 kwietnia 2006

jogging- Siedlce i okolice witam, całkiem niedawno przeprowadziłam się w okolice Siedlec i cały czas...
~aguska
-

dodano: 9 kwietnia 2006

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry