Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dom weselny "Pod Aniołem" wątek zamknięty Kochane Dziewczyny, Drodzy Panowie. Czy Ktoś z Was słyszał o nowo otwartym...
~Ania_
3

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 2 marca 2006

nauki-Morena wątek zamknięty Witam...czy ktoś może mi napisać kiedy i o której i gdzie dokładnie odbywają...
~nikola
7

dodano: 3 marca 2006

nauki w Osowej? wątek zamknięty Orintujecie sie moze, czy nauki mozna odbyc w ktoryms z kosciolow w Gdansku...
~olga_osowa
3

dodano: 4 marca 2006

Aerobik lub step w Oliwie Czy ktos zna jakies dobre i niedrogie takie miejsce w Oliwie badz w poblizu?...
~kaska26
6

dodano: 21 lutego 2006

Lokal Brzezno wątek zamknięty Dowiadywałam się o uroczystość weselną w Domu Imprezowym Pod Aniołem w...
~tin2
-

dodano: 27 lutego 2006

UWAGA!!! SKRADZIONO VOLKSWAGEN PASSAT KOMBI UWAGA!!! W GODZINACH 18-22 Z ULICY BAJANA NA ZASPIE SKRADZIONO AUTO OSOBOWE...
~ann-t
-

UWAGA!!! SKRADZIONO VOLKSWAGEN PASSAT KOMBI UWAGA!!! W GODZINACH 18-22 Z ULICY BAJANA NA ZASPIE SKRADZIONO AUTO OSOBOWE...
~ann-t
-

paznkocie i balayage we wrzeszczu!!! mam pytanko czy ktos wie gdzie we mozna we wrzeszczu zrobic sobie ladne...
~mika
2

dodano: 22 lutego 2006

Pod Aniołem - Brzeźno wątek zamknięty Dowiadywałam się o uroczystość weselną w Domu Imprezowym Pod Aniołem w...
~tin2
-

dodano: 25 lutego 2006

Zespół Od A do Z wątek zamknięty Szukam opinii na temat zespołu Od A do Z. Z tego, co wiem są z Gdyni -...
~Mirecki
3

Poradnictwo rodzinne wątek zamknięty Gdzie na Przymorzu można zrobic poradnictwo rodzinne. Prosiłabym o nr tel...
gwisia
3

dodano: 24 lutego 2006

Stomatolog na Oksywiu? słyszałam ,że na Oksywu jest b.dobry stomatolog-kobieta.niestety ,ale nie...
anecia310
-

Ubranie kościoła wątek zamknięty Czy ktos wie juz cos na temat ubioru kościoła na Czarnej we...
sylvia
3

dodano: 15 lutego 2006

Szkoła wątek zamknięty czy któras z Was była może na weselu w szkole na hallera w brzeżnie,jest...
sylvia
1

dodano: 20 lutego 2006

fotograf wątek zamknięty Czy warto zamówić sesję zdjęciową u Pana Fotografa w Oliwie
guta
4

dodano: 19 lutego 2006

E-still - opinie wątek zamknięty Czy ktoś z Was korzystał może z usług salon sukien- zakładu krawieckiegfo...
~kajka26
11

dodano: 17 lutego 2006

czy jest gdzieś na Obłużu aerobik? Mam pytanko -czy jest gdzieś na Obłużu aerobik?Np.ktoś organizuje w...
anecia310
-

dodano: 19 lutego 2006

kto ma 17 czerwca... wątek zamknięty kto ma ślub 17 czerwca w kościele św. Kazimierza w Gdańsku Zaspie? proszę o...
Aga81
1

dodano: 17 lutego 2006

pedagogika w Gdyni Grabówku Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na...
slonko
1

dodano: 5 lutego 2006

Solarium wątek zamknięty Ile czasu przed weselem radzicie korzystac z solarium io gdfzie jest jakies...
sylvia
7

dodano: 16 lutego 2006

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry