Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdzie ma Wiza swoj gabinet??? wątek zamknięty Halo, dziewczyny ratujcie:) Jestem na jutro umowiona z Wiza w jej gabinecie,...
~MadziaK
8

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 15 lutego 2006

Pierwszy Amatorski Bieg Narciarski Osowa (Gdańsk) 2006-19.02 Co prawda z orientacją nie ma to nic wspólnego ale jakby ktoś czuł niedosyt...
~Mickey
-

dodano: 15 lutego 2006

Kościół O.O. Cystersw w Oliwie - kto ? wątek zamknięty Witam :) Czy ktoś z Was tam zamierza wydać się za mąż/ żenić w tym roku? ;-)
~Anucha
7

dodano: 10 lutego 2006

nauki przedmałżeńskie Czy ktoś wie kiedy rozpoczynają się nauki przedmałżeńskie? interesuje mnie...
~g
8

dodano: 20 stycznia 2006

Ave Maria podczas ceremonii wątek zamknięty Mam pytanie. Czy móglibyście polecić kogoś kto zaśpiewa podczas ceremonii...
~mika
7

dodano: 11 lutego 2006

ślub w plenerze wątek zamknięty jak to wygląda od strony kościelno-formalnej?czy to wogóle jest możliwe?bo...
~aniania
4

dodano: 12 lutego 2006

Kamerzysta na 17 czerwca wątek zamknięty Nadal szukam kamerzysty na 17 czerwca, który sfilmuje wesele w Gdyni -...
~Rina
3

fryzjerki z ARTEMIDA w Oliwie ??? wątek zamknięty Mam pytanko:) Czy któras z Was strzygła tam włoski?Z tego co wiem to są tam 2...
~alicja23
-

dodano: 11 lutego 2006

Kościół św. Krzyża wątek zamknięty to z Was bierze ślub w Kościele św Krzyza w Gdańsku Wrzeszczu?? najlepiej w...
~Kropka -m
-

Kwiaciarnie wątek zamknięty a wiecie może gdzie w Gdańsku najlepiej zamówić bukiet tak do 150zl ?
greta
13

dodano: 8 lutego 2006

Kiedy są nauki przedmałżeńskie w Orłowie MB Bolesnej. Ktos wie? wątek zamknięty Pytanko jak wyżej. Acha! Jeśli ktoś tam miał to czy jest "normalnie" (tzn....
nikitta23
3

dodano: 6 lutego 2006

kiedy trzeba rezerwować termin do kościoła w matemblewie? wątek zamknięty zastanawiamy sie rowniez nad tym, zeb w tym kosciele wziasc slub, ale obawiam...
ostasia
2

odstąpie termin w RODIZIO na 5.08.2006 wątek zamknięty Odstąpie sale w RODIZIO w Gdyni na Kamiennej Gorze w dniu 5.08.2006....
~Gaja
-

Pedagogika w Gdyni Grabówku Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na...
slonko
1

dodano: 5 lutego 2006

kto slubuje 26 sierpnia na Czarnej wątek zamknięty 26 sierpnia na Czarnej we Wrzeszczu? Kto ma ślub tego dnia?
słoneczko 26
-

do Illatanka wątek zamknięty Hej, przeczytałam w jakimś wątku, że wynajmujesz salę na wesele? możesz...
~m^m
1

informacje na temat najbliszych nauk i poradnictwa w Matemblewie? wątek zamknięty hej, mam pytanko, czy może któraś z Was orientuje sie na temat nauk i...
ostasia
4

dodano: 3 lutego 2006

liczę na Was... wątek zamknięty Ksiądz kazał nam wziać udział w Dniu skupienia dla narzeczonych. Problem w...
~anusia
1

27.05.06, kościół Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu wątek zamknięty My poznaliśmy się 13-tego i wbrew wszelkim przesądom pobieramy się w maju....
Illatanka
6

dodano: 10 stycznia 2006

Pedagogika w Gdyni Grabówku Mam pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na...
slonko
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry