Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fryzjer i makijaż na Chełmie wątek zamknięty Czy któraś z was ma sprawdzoną fryzjerkę w Gdańsku na Chełmie?Najlepiej aby w...
Aneczka_78
5

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 31 marca 2006

Aquaaerobik Organzuję zajęcia aquaaerobik na Suchaninie. Wszystkie zainteresowane osoby...
~przemulo
-

dodano: 4 kwietnia 2006

Gęsiego :P Serdecznie pozdrawiam ekipe spotkaną na ścieżce rowerowej z Sopotu do...
~Sirbyczek
16

dodano: 2 kwietnia 2006

Organista w Okrąglaku wątek zamknięty Czy ktoś ma może jakieś namiary na organistę w Okrąglaku na Przymorzu? No i...
justyś
-

dodano: 3 kwietnia 2006

Morena i rowerzyści Witam Nie wiem, może ten wątek już był poruszany. Ostatnio powstaje w...
~Roman
14

giełda kwiatów Kto wie gdzie w 3mieście jest jakaś giełda kwiatów????
~kasjopeja13
3

gdzie mogę sobie zrobić paznokcie na Morenie wątek zamknięty Dziewczyny, gdzie na Morenie możecie mi polecić salonik, w którym kładą...
anulkam
-

krawiec wątek zamknięty Gdzie najlepiej uszyć garnitur? Może polecicie jakiegos fachowca w tej...
K.B.
1

dodano: 31 marca 2006

kosmetyczka poszukiwana! wątek zamknięty dziewczyny potrzebuję dobrej,sparwdzonej KOSMETYCZKI,na której nie...
birdka!
19

dodano: 28 marca 2006

joga Czy ktoś wie, gdzie można poćwiczyć jogę w Gdańsku?
~ivy
2

dodano: 1 marca 2006

Ginekolog Witam, czy ktos wie moze czy dr Tomczyk-ginekolog, przyjumjaca w Swissmedzie,...
~Zosia dojrzala
4

dodano: 17 marca 2006

wycinka drzew przy ul. Zamenhoffa Mieszkam już 5 lat na Leszczynkach, może dzielnica nie należy do...
~cardamon81
-

dodano: 27 marca 2006

aerobik Organizuję zajęcia ruchowe dla kobiet w każdym wieku. Zajęcia odbywają się na...
~przemulo
-

dodano: 25 marca 2006

dekaracje wątek zamknięty czy ktoś się orientuje gdzie jest jakaś wypożyczalnia dekoracji ślubnych??
~A&S
11

dodano: 22 marca 2006

Wschód słońca - oglądanie Witam, mam pytanie, gdzie mozna fajnie obejrzeć wschód słońca ? ;-) Najlepiej...
~YOZ8
3

dodano: 20 marca 2006

Ślub na dworzu-jak? wątek zamknięty Drogie skarbnice wiedzy:) Chciałabym zorganizować slub na dworzu, w...
magdas
10

dodano: 17 lutego 2006

My juz po - było super!!!!! wątek zamknięty Hej wszystkim my juz po - Bylo super choc nie tak słonecznie jak wymarzyłam...
~kacha
47

Targi na Osowej wątek zamknięty Byłyście na tych pokazach?? Nie wiem czy to można nazwac targami, ale niech...
~goska
27

dodano: 18 marca 2006

sylvia
1

ślicznie proszę o poradę wątek zamknięty Kochani! Od niedawna mieszkamy w 3mieście. We wrześniu mamy ślub w innym...
~Annika
3

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry