Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
LPG-montaż proszę o adresy Witam Podajcie mi adresy warsztatów gdzie można zamontować a samochodzie gaz....
mariolaw
1

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 9 września 2005

Dom Nauczyciela - ktoś zna? wątek zamknięty Myślimy nad zorganizowaniem wesela w Domu Nauczyciela we Wrzeszczu, czy ktoś...
~t h o m a s
6

dodano: 9 września 2005

do Kunki wątek zamknięty cześć - czytałam, że miałaś wesele w ORLE w Sobieszewie - daj znać jak było...
BeataB13
-

dodano: 12 września 2005

czy ktos miał/będzie miał w czardaszu wątek zamknięty ale tym na Przymorzu, bardzo mi zależy na waszych opiniach.
~Justa
2

dodano: 6 września 2005

BT - Witomino Wie ktoś coś może na temat trasy na tegorocznym Bike Tourze na Witominie ??...
~zainteresowany
70

dodano: 4 września 2005

leśny zakątek szukam informacji o osiedlu leśny zakątek w Gdyni Dąbrowie tzn. czy jest tam...
regina
-

dodano: 8 września 2005

czesc wie moze ktos z was czy w trojmiescie jest Wyzsza Szkola Kosmetologii ?? nie moge znlezc w internecie czy w trojmiescie jest Wyzsza Szkola...
~Martaaaaa
1

dodano: 3 września 2005

sala wątek zamknięty Dziewczyny, poszukuję sali na ok 60-70 osób, organizuje wesele sama,...
~Adulek
3

dodano: 5 września 2005

A ja polecam... Jeśli chodzi o Gdynie to polecam Ośrodek Szkolena Kierowców "Maciuś"....
Grinch
1

dodano: 5 września 2005

Czardasz na Przymorzu wątek zamknięty Czy ktoś ma jakąś opinię o tej restauracji. Całkiem tam przytulnie tylko sala...
~Justa
-

dodano: 4 września 2005

Charty z Osowej ... ...ile dzisiaj przejechaliście i z jaką średnią ?
~lobo
16

dodano: 28 sierpnia 2005

21 Sierpnia rajd nad jezioro ORLE Witam bardzo serdecznie 21 sierpnia nasza Grupa-Speed Bike Team organizuje...
~Tacoo
8

dodano: 18 sierpnia 2005

Treningi szosowców Witam, slyszalem, ze gdzies w Gdansku-Osowa spotykaja sie regularnie w...
~bikero
31

dodano: 13 sierpnia 2005

strzeż się ścieżki rowerowej w weekend jazda w weekendy i święta ścieżką rowerową na odcinku Brzeźno- Sopot w...
LENA25
41

dodano: 16 sierpnia 2005

kawiarnia Szukam jakiegos fajnego miejsca gdzie mozna wypic kawe. Miejsce z klimatem....
satraaa
2

dodano: 13 sierpnia 2005

HOTEL ORLE wątek zamknięty Poszukuje osób, które miały wesele bądź były na wesele w hotelu ORLE w...
~BeataB
15

dodano: 24 sierpnia 2005

kwiaciarnia przy ETC wątek zamknięty Mam pytanie - czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z kwiaciarnią, która...
~Oska
19

dodano: 28 lipca 2005

Panorama GDYNIA ktoś zna? wątek zamknięty Czy ktoś był na Weselu w Gdyni na Kamiennej Górze w Panoramie? Ktoś może z...
~::Marta::
2

dodano: 21 sierpnia 2005

hotel ALMA1 w Sobieszewie-jakie doświadczenia, wrażenia? wątek zamknięty witam, na 16 wrzesnia 2006 roku planujemy ślub, jestesmy juz prawie...
~Jolly
2

dodano: 18 sierpnia 2005

Kto ślubuje 20.8 w Oliwie? wątek zamknięty Kto tego dnia ślubuje, gdyż z przyjemnością udałabym się do kościoła, aby...
~Doti
7

dodano: 14 sierpnia 2005

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry