Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
torty we Wrzeszczu wątek zamknięty Temat już się pojawiał na forum, ale... Czy wiecie gdzie można we Wrzeszczu...
ama
1

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2005

Festiwal Muzyki Organowej Witam! Czy festiwal ten dalej się odbywa? Ostatnie informacje znalazłem...
~Mimal
-

dodano: 30 kwietnia 2005

Gorąco polecam! wątek zamknięty hej dziewczyny !! udało mi się w końcu zamówić super suknie :):) polecam...
~zosia
2

dodano: 30 kwietnia 2005

szukam ... i szukam i nie moge znaleźć ;((( wątek zamknięty Wybaczcie Babeczki ze ponowie pytanie, ale jakos nie moge wyszukac opinii....
Rozyczka
14

dodano: 28 kwietnia 2005

Bike Tour Chylonia Witam! Widziałem dzisiaj na trasie, że troche osób robiło fotki, także nei...
żYwY
21

dodano: 16 kwietnia 2005

BT Chylonia- wrażenia :) WITAM! Ciekawe jakie sa wasze wrazenia po pierwszej eliminacji?? dla mnie...
~arapaho
32

porządek :) w Matemblewie - długooooo wątek zamknięty jestem juz dwa tygodnie po ślubie i postanowiłam opisać sposb w jaki ludzie...
~izab
14

dodano: 1 września 2004

lekarz Wąsewicz Słuchajcie jestem w 5 tygodniu ciąży i nie wybrałam jeszcze lakarza...
fiona
7

termin ropoczecia kursu malzenskiego w Okraglaku na przymorzu wątek zamknięty czy ktos wie kiedy ropoczyna sie najblizszy kurs? Lub zna numer telefonu zeby...
huher
4

dodano: 14 kwietnia 2005

BT Chylonia i objazd trasy. Zakładam nowy temat, bo wątek objazdu jest w dwóch różnych tematach i ciężko...
~Michu.
22

dodano: 8 kwietnia 2005

POJAWILY SIE FOTKI Z OSTATNIEGO RAJDU GRT - Totalny Light VII Witam W naszej galerii pojawiły sie fotki z ostatniego rajdu GRT - Totalny...
~YaRo
-

dodano: 13 kwietnia 2005

jubiler + gdańsk wątek zamknięty :) j.w. tani i dobry jubiler w gdańsku lub we wrzeszczu - czas na obrączki...
~Witch
11

dodano: 8 kwietnia 2005

nauki weekendowe w Matemblewie wątek zamknięty Czy ktoś się wybiera na nauki weekendowe w Matemblewie 14-16 maja?
~Madlen
2

dodano: 7 kwietnia 2005

jak wygląda poradnictwo rodzinne? wątek zamknięty hej:) 23 mamy pierwsze spotkanie z pania od poradnictwa rodzinnego.Wczoraj...
Pluszowa
18

dodano: 4 marca 2005

POŻEGNANIE PAPIEŻA-śpiew modlitwa światło Kochani... DZIŚ /czwartek 6 kwietnia 05r/ o godzinie 21 na plaży...
~Mirass
-

dodano: 7 kwietnia 2005

zna ktoś dobrego chirurga? Szukam dobrego chirurga darmowego, tzn. na książeczkę RUM. Czy ktoś z Was zna...
Simisola
1

dodano: 6 kwietnia 2005

Chcesz byc ratownikiem? Miejski Osrodek Sportu i Rekreacji w Gdańsku, ul. Traugutta 29, przyjmuje...
Voitec
-

dodano: 6 kwietnia 2005

Piątek 10.00 Wszyscy na Gdańskiej Zaspie Bądźmy Solidarni. Spotkajmy się wszyscy na modlitwie i spotkaniu w dniu...
~Gdańszczanin
3

dodano: 5 kwietnia 2005

BIAŁY MARSZ. bardzo ważne!!! Przyjdźcie koniecznie!!! Powiadomcie znajomych!!! Zróbmy z tego biały...
~k.
4

dodano: 4 kwietnia 2005

Kościół Witam, czy istnieje gdzies w trojmiescie kosciol, w ktorym msze odprawiane sa...
~omas
1

dodano: 1 kwietnia 2005

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry