Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
autobusy na suchanino czy ktos moglby mi podac jakie autobusy jezdza na suchanino? z wrzeszcza i...
~poszukujaca
7

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 14 lutego 2005

Ibiza PARTY w Melmaku Wszystkich szukających prawdziwych doznan , kochających luźny nie skrępowany...
~ALF
16

dodano: 16 lutego 2005

salon Elja wątek zamknięty Dziewczyny, co myślicie o salonie Elja we Wrzeszczu (w starym centrum...
~Kocia
6

dodano: 21 lutego 2005

ulica bobrowa jestem zainteresowany kupnem mieszkania na ulicy bobrowej w gdansku zabiance....
~rad
2

dodano: 16 lutego 2005

nauki przedślubne w Trójmieście wątek zamknięty Witajcie! Polecam wszystkim narzeczonym nauki przedmałżeńskie w Matemblewie....
Marza
-

dodano: 15 lutego 2005

zielona papuga - pilne! wątek zamknięty ostatnio nie miałam szczescia do tego tematu, ale próbuje jeszcze raz bo do...
~nita9
11

KUNG FU – CHUNG YUNG, Realna Samoobrona – Gdańsk Wrzeszcz Wszystkich zainteresowanych własnym rozwojem, poprawą kondycji i zwiększeniem...
~AZ
-

25 czerwca na Oksywiu! wątek zamknięty Poszukuje pary, ktora ma slub 25.06 w kosciele Sw. Michala na Oksywiu. Wiem,...
elajza
-

dodano: 14 lutego 2005

Stomatolog - GDYNIA Czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś dobrego i stosunkowo niedrogiego...
~menes
1

dodano: 12 lutego 2005

Medicover w Oliwie -szukam dobrego ginekologa No właśnie :-) Jak w temacie. Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Którego...
~milian
-

dodano: 8 lutego 2005

1ALO w niebezpieczeństwie!!!!! Właśnie po powrocie mamy z wywiadówki w mojej szkole- Akademickim Liceum...
~uczennica1ALO
201

dodano: 13 stycznia 2005

1ALO uratowane =) Otóż czytająć poranną prasę -Dziennik Bałtycki-i gdy otworzyłam na pewnej...
Olcia=)
6

dodano: 25 stycznia 2005

Kto bierze ślub na Dąbrowie? wątek zamknięty Cześć dziewczyny.Która z Was bierze slub w kościele Trójcy świetej w Gdyni na...
~BiM
7

dodano: 31 stycznia 2005

Internet na Witominie Heja Przeprowadzam sie za kilkanascie dni na Witomino na ulice PCK. Jakie...
mabusa
4

dodano: 27 stycznia 2005

co sie stalo z wypozyczalnia frakow? wątek zamknięty Chcielismy pojsc i w koncu przymierzyc fraki, smokingi itp. Byl taki...
marcinka
2

dodano: 30 stycznia 2005

zatrudnie osobe do pracy w biurze podrozy - Gdansk Wymagania: - wykształcenie wyższe (najlepiej turystyczne) - doświadczenie na...
~Ecco Holiday
-

zatrudnie osobe do pracy w biurze podrozy - Gdansk Wymagania: - wykształcenie wyższe (najlepiej turystyczne) - doświadczenie na...
~Ecco Holiday
-

szukam przedszkola w oliwie szukam przedszkola w Oliwie możliwie jak najbliżej obwodnicy, może ktoś...
~yaycoo
2

dodano: 20 stycznia 2005

szukam miejsca na przyjęcie 10-15 osobowe Mam 45 lat . chciałabym zaprosić 10-15 osób na małe niebanalne przyjątko by...
~Kryna
2

dodano: 19 stycznia 2005

taniec nowoczesny-judo??? a ja mam synka 4letniego, chciałby tańczyc jak jego kolega w zespole tańca...
~yaycoo
1

dodano: 20 stycznia 2005

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry