Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
trasa BT na Karwinach interesuje mnie trasa na karwinach ,znacie przebieg ,albo jakąś mapkę?
~wiesław
39

ostatnia odp. 21 lat temu

dodano: 27 września 2004

Bt Karwiny Siemanko wie ktos ile kolek bedzie maila na karwinach elita do przejechania??
~Misiek
4

dodano: 5 października 2004

DOTYCZY RESTAURCJI BIESIADA wątek zamknięty kto mial wesele w Biesiadzie... wrzeszcz...? pozdrawiam...i czekam na...
~zuzia
3

dodano: 28 września 2004

wróżka jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało-czy ktos moze mi polecic jakąś wróżke w...
~kala
1

dodano: 2 września 2004

Zdjecia z BikeTour Redlowo Standartowo zachecam do dzielenia sie zdjeciami z zawodow. Widzialem,ze...
~mr.riposta
12

dodano: 26 września 2004

szukam dawnedo znajomego:) Czesc wszystkim Chcialabym odnalezc pewna osobe (on mnie pewnie nie...
~a:)
-

dodano: 1 października 2004

Relacja z Wyścigu Rowerowego na Ujeścisku (19.09.2004) Zapraszam do przeczytania relacji mojego autorstwa z tych zawodów. Znajduje...
żYwY
4

dodano: 29 września 2004

joga w Gdańsku Czy ktoś mógłby mi polecić nauczyciela jogi?
~marja
1

dodano: 6 stycznia 2004

gdzie kradna? Siema. Niedawno wprowadzilem sie do Gdanska i troche jezdze. Przewaznie po...
~rudy
4

dodano: 27 września 2004

Co z poligonem na Jasieniu? Jakiś czas temu na Jasieniu w miejscu dawnego poligonu miała odbyć się jakaś...
Agentka
4

dodano: 23 września 2004

ELJA wątek zamknięty Co mozecie powiedziec mi na temat salonu Elja, ktory znajduje sie w Centrum...
~Izaa
3

dodano: 24 września 2004

Bike Tour Redłowo??????? Czy ktoś moze wie gdzie dokladnie i o której godzinie bedzie organizowany...
~Bolek
21

dodano: 20 września 2004

Kto w piłe na Przymorzu Jesli masz zespól (min 5 os.) i nie macie z kim grac , zapraszam na...
~mikpolo
-

dodano: 24 września 2004

Tuuning wydechu .sprzedaz montaz ,Układy wydechowe montaz spawanie ,naprawa. Oferujemy nasz wyrób Strumienice alu 60zł ,strumienice nierdzewne 80zł...
~Tłumiki Katalizatory,złącza..
-

dodano: 17 września 2004

zdjecia z BT Witomino kto posiada zdjęcia z tej imprezy?
wiesław
10

dodano: 13 września 2004

tanie korty tenisowe Czołem! Czy znacie moze lokalizację jakichś tanich kortów tenisowych?...
~yople
2

dodano: 27 lipca 2004

Trasa BT Witomino? Mam prosbe do tych co byli tam rok temu bo moze pamietacie trase i byscie...
kello
57

dodano: 7 września 2004

Internet na Przymorzu! Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa ze stałym łączem na Przymorzu?...
~jjeerry
-

dodano: 13 września 2004

Dom publiczny Mam pytanie gdzie sa w Gdansku jakies domy publiczne? Chodzi mi o jakies...
~Samotny
3

dodano: 9 września 2004

wypadek na GD. Chełmie widzialam dzis wypadek : ,,kolizja ''rowerzysty i samochodu osobowego na...
róża
3

dodano: 26 sierpnia 2004

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry