Widok
Osiedle domów w zabudowie Fourplex
Gmina Kosakowo sąsiaduje z Gdynią, coraz więcej osób pracujących w mieście decyduje się zamieszkać właśnie w tej okolicy. Dojazd do miasta jest dogodny, a mała gęstość zabudowy i bliskość natury (w tym rewskiej plaży) pozwala wypocząć po pracy.
Z nowego osiedla blisko będzie także do jednostek edukacyjnych, służy zdrowia, miejsc rekreacji i rozrywki oraz większych i mniejszych sklepów.
...
przeczytaj więcej o inwestycji
Z nowego osiedla blisko będzie także do jednostek edukacyjnych, służy zdrowia, miejsc rekreacji i rozrywki oraz większych i mniejszych sklepów.
...
przeczytaj więcej o inwestycji
osiedle fourplex w kosakowie
ciekawa oferta,ale chyba bardziej dla zmotoryzowanych poniewaz z komunikacja miejska jest tam troche gorzej kawalek do przystanku jest i pierwszy autobus po 7 tam jedzie zastanawiam sie nad kupnem domku ale musialabym tez kupic samochod ale mysle ze z czasem komunikacja tam sie rozwinie jak zaczna osiedlac sie tam ludzie
:)
Za 2 miesiące kupuję tam ćwiartkę (domu oczywiście)fajna architektura,ekstra okolica,latem rowerem można śmignąć na Rewę lub Mechelinki, co prawda nieopodal jest lotnisko ale wg założeń hałas ma nie przekraczać 50 db,co jest raczej prawdą ponieważ ma tam również powstać przedszkole ,które nie mogło by powstać gdyby hałas był donośniejszy
Super oferta
Oferta jest bardzo dobra. Cena przystępna. Co prawda kawałek do centrum, ale kwestia gustu. Za cenę mieszkania 40m w centrum, mam 75m tutaj i ogród. Także dobra kalkulacja. Właśnie kupiłam tam z mężem mieszkanie.
Szczerze polecam developera. Gra w otwarte karty, udostępnia do wglądu bez namysłu wszystkie dokumenty. Jest otwarty na różne propozycje. Nie ociąga się z przesyłaniem potrzebnych dokumentów do banku.
Dodam jeszcze, że byłam na budowie. Już w części wykończonych domów. Są o wiele ładniejsze niż na zdjęciach. Także warto i szczerze polecam !!!
Szczerze polecam developera. Gra w otwarte karty, udostępnia do wglądu bez namysłu wszystkie dokumenty. Jest otwarty na różne propozycje. Nie ociąga się z przesyłaniem potrzebnych dokumentów do banku.
Dodam jeszcze, że byłam na budowie. Już w części wykończonych domów. Są o wiele ładniejsze niż na zdjęciach. Także warto i szczerze polecam !!!
Zakupilem i wolałbym zapłacić wiecej...
I mieć pewność, ze nie bede musiał wymieniac instalacji dzięki której mam rachunki rzędów tysięcy złotych, od miesięcy proszę o wymianę szyb które zostały porysowane przez budowlańców, po zakupie mieszkania zmieniono mi projekt - schody są w inna stronę niż miały być, mam zmniejszona łazienkę na parterze (tylko toaleta sie mieści, bez prysznica tak jak miało być pierwotnie). Partactwo jakie jest stosowane w budowie domków przeraża, dlatego radzę sie zastanowić. Gdybym mial jeszcze raz kupować to bym sie nie zdecydował, dlatego ze musiałem włożyć w to mieszkanie mnóstwo pieniędzy.
...
Nie wiem czy w Twin Park`u można, ale ja na FP zleciłem zamontowanie pieca kondensacyjnego,też vaillant,niestety jest trochę droższy,ale bardziej ekonomiczny.to chyba jedyna rada,nie wiem jak wyjdzie z ogrzewaniem bo w moim mieszkanku wstawili dopiero okna,podejżewam że na początku opłaty będą większe,my z żoną wzięliśmy dodatkowo kominek by odciążyć piec gazowy,nie wiem czy twin park ma opcje kominka,chyba nie:(
Wszystko fajnie, ale...
98m2 na trzech poziomach = ok. 30m2 na piętro = klitki :(
brak garażu, brak piwnicy...
Sama chciałam kupić, ale kwestia przechowywania opon, rowerów i reszty gadżetów (których - nie oszukujmy się - każdy ma mnóstwo) skutecznie mmnie zniechęciła :)
Plusem jest wygląd osiedla :) naprawdę ładne
brak garażu, brak piwnicy...
Sama chciałam kupić, ale kwestia przechowywania opon, rowerów i reszty gadżetów (których - nie oszukujmy się - każdy ma mnóstwo) skutecznie mmnie zniechęciła :)
Plusem jest wygląd osiedla :) naprawdę ładne
Inwestycja
Witam. Osiedle wygląda ładnie. Jednak architektura zewnętrzna to nie wszystko. Zapraszam go jego oglądania po zmroku. Gwarantuje, że nie wiele potencjalny chętny kupiec zobaczy. Na całym osiedlu nie ma ani jednej lampy, latarni oświetleniowej. Droga dojazdowa pozostawia wiele do życzenia. Developer gwarantował jej budowę na początku 2014 r. Jednak okazało się, że budowa może zacznie się w 2017r. Osiedle jest bez czynszowe - tym argumentem tłumaczył developer brak oświetlenia. Jednak nie wspomniał o tym przy zakupie. Wszystko jest w zakresie mieszkańców. Także wedle porzekadła. Nie wszystko złoto co się świeci.
Bez drogi dojazdowej to swoją drogą ale na osiedlu nie ma ANI JEDNEJ latarni !! Kto to widział...mamy XXI wiek czy ktos widzial nowoczesne osiedle z jednym wąskim chodnikiem bez oświetlenia i porządnej drogi??!! Sprzedaż domu to jest jakieś wyjście ale mnie już nawet nikt nie chce odwiedzać jak ma iść lub jechać przez to błoto !! Czy mamy czekać aż naprawdę się stanie jakaś tragedia komuś przez te niedociągnięcia??