Widok

Osiedle pod lasem

Witam,
Choć osiedle podlega pod Barniewice, zapytam tutaj bo tam to forum raczej nie żyje.

Czy orientuje się ktoś jakie przeznaczenie mają działki znajdujące się między ww. osiedlem a lasem?
Czy w gminie udzielą informacji na temat konkretnych działek?
Planu zagospodarowania przestrzennego obecnie tam nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze
Pytanie z innej beczki. Czy na osiedlu są dzieci w wieku szkolnym i mają jakiś dojazd do szkoły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lexapro2020.top
Osiedle przy lesie jest w super miejscu niedługo będzie obwodnica metropolitalna w odległości od osiedla 800 metrów a na osiedlu deweloper położył plyty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie! Żadnej żwirowni nie słychać. Cisza i spokoj na osiedlu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja nie wiem o którym Borowcu Wy piszecie, bo chyba nie w woj. pomorskim! Obwodnica w odległości 800 m może i kiedyś tak, ale hałas że Żwirowni niby jaki? Mieszkam tan od czerwca 2019 r. I jedyny hałas jaki słyszę to budowlany , bo się ludzie urządzają A w weekend cisza i szum lasu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak
Witam. Czyli w skrócie. Bo ciężko tu wszystko wychwycić. Osiedle przy lesie to Borowiec obwodnica od tego osiedla będzie Ok 800m i żwirownia mocno hałasuje ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dołączam to pytania

Proszę mi powiedzieć coś więcej o tym osiedlu Gdańskim myślę nad zakupem tam domu

Jeśli z drogą jest tak samo jak było na innych osiedlach to w bz wbk też nie było żadnego problemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja właśnie podpisuję w millenium w poniedziałek, długo trwała procedura ale ostatecznie bez problemów, doradca wszystko załatwił

Najgorszy bank z możliwych poszukaj w milenium lub mbank , a nie w najdroższym i najgorszym banku świata . Proponuje doradcę finansowego

Skoro jest ok to czemu bank ma problem? Alior

Jaki bank ? Bo mało jest dobrych banków co do kredytów hipotecznych

Jak notariusz klepnie to co sie moze Ne zgadzać , sam nie wiesz co bo piszesz cos , wszystko jest oki kazdy ma udział procentowy w drodze .

W umowie sa opisane udzialy ale wedlug banku cos sie nie zgadza. Dlatego szukam kogos kto mial podobna sytuacje.

Skoro jest problem, to dostępu do drogi publicznej nie ma.
Skoro dostępu nie ma to znaczy że do końca życia będziesz jęczeć nam na forum i na gminie, że nie chcą Ci drogi prywatnej pod dom zrobić. nie warto tego kupować, a za darmo to chyba nie rozdają?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszukuję osoby która brała kredyt aby nabyć nieruchomość na odoedlu Chmary Przy Lesie. Rozchodzi sie o problem w banku o okreslenie dostepu do drogi publicznej.

To mądrala się odezwała:-) I przez takie wypowiedzi wcale mi was nie szkoda... Niech ci tiry wyją przez dnie i noce a wtedy bedzsz mogła ciągle mówić głupia głupia ja:-) a ogluchniesz sama

Inne tematy z forum Banino

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

do góry