Widok

Osiedlowa II

Osiedlowa II Karczemki Temat dostępny też na forum:
Hej .powiedzcie jak sie mieszka n kokoszkach?planuje zakup domu na Osiedlowej II - cena fajna i miejsce fajne (całe trojmiasto prześledziliśmy jeżeli chodzi o inwestycje.Jak sam deweloper City House-macie jakieś opinie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze się mieszka. Komunikacyjnie wiadomo ze trzeba się liczyc z korkami ale nie jest tak zle. Sklepy szkoła basen blisko. Ja jestem zadowolona
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam w Kokoszkach od urodzenia (więc może lekko nie obiektywnie) ale:
- Sklepy,przychodnie,kościół,szkoła,basen,biblioteka,autobus miejski bezpośredni do centrum miasta i Wrzeszcza :)
- Sąsiedztwo LASÓW JEST MEGA! Wiosną,latem spacer albo rower w kierunku Otomina SUPER SPRAWA!
- Czasami są korki,w planach (dość poważnych ale coś z dofinansowaniem drogi utknęło) przebudowa Kartuskiej do granic miasta więc w przyszłości to się poprawi.
- Ciekawym atutem też jest stosunkowo blisko do miejsca pracy - dużo zakładów lokuje się nieopodal w Bysewie.
- Rzadko kiedy śmierdzi od Szadółek (mam sprawdzone na rowerze izolacja trzech lasów od szadółek)

Z minusów mogę wymienić to że komunikacja miejska momentami mogła by być jeszcze lepsza.

Kokoszki są fajne :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kokoszki

Nowa Cegielnia (4 odpowiedzi)

Kameralny kompleks powstaje w Kokoszkach. Dzielnica ta od lat sukcesywnie rozwija się zachowując...

Sianowska Polana (6 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji umożliwia sprawne poruszanie się po całej aglomeracji trójmiejskiej, tym...

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry