Widok

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALA" kat.B w Z.S.O Nr5 przy ul.Na Zaspę 31A

Witam serdecznie
Znajoma, w grudniu 2011r. w Zespole Szkół Ogólnokształcących Nr 5 przy ul. Na Zaspę 31A otworzyła O.S.K. "ALA" na kat.B.
Z tego co się zorientowałem oraz wiem z jej informacji, nie ma praktycznie żadnego zainteresowania. Ani ze strony środowiska szkolnego, ani innych osób z osiedla. Jak sądzicie, czy to wina złej reklamy, lokalizacji, a może...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawdopodobnie złej reklamy. Pewnie mało kto wie że taka O.S.K. istnieje. Ja się co prawda tematem niespecjalnie interesuję bo mam już prawko ale kiedy inny O.S.K organizował kursy na kat.B. w szkole nr 55 przy ul. Wolności to ich reklama wisiała w centralnym punkcie dzielnicy. A z tego że kursy organizowali kilka razy można wnioskować że było zainteresowanie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki Cross. Tez sadze, ze ta "lipa" wynika z braku reklamy!
Nie kurczak, to nie wina reklamy, ani innych nadprzyrodzonych mocy, to wina nieuczciwej baby-właścicielki, ktora do dnia dzisiejszego robi w balona swoich kursantów. Moj kuzyn co chwilę miał odwoływane jazdy, bo ta baba zawsze cos wymyslala, ze niby auto zepsute. Albo wcale nie odbierała telefonów.

Inne tematy z forum Nowy Port

Jubileusz IV Liceum Ogólnokształcącego - spotkanie abslowentów (5 odpowiedzi)

Szanowni Państwo, Uroczyste obchody 70-lecia IV Liceum Ogólnokształcącego odbędą się 23 września...

do góry