Widok
Dzień dobry, byłam w Almie na ostatnim turnusie 2021r., Po tych wszystkich komentarzach bałam się jak nic. Ludzie są jednak wredni i piszą głupoty. Jedzenie smaczne, zupy trochę dla mnie za słone (bo nie solę) i miałam zabawę z odgadywaniem składników, ciepło w pokojach , czysto, panie sprzątają dwa razy w tygodniu, zmieniają pościel, zajęć dużo, człowiek nie może się nudzić, Rzeczywiście , ściany i podłogi są z dykty, dużo słychać, ale wszystko zależy od kultury osobistej ludzi. Piękna okolica, gdybym mogła to wybrałabym to miejsc jeszcze raz.
Też jadę 18.03. z okolic Olsztyna, może nie będzie tak źle to moje 4 sanatorium, wcześniejsze też nie szczyciły się pozytywnymi opiniami a w sumie nie było tragedii. Jak są fajni ludzie to i są super wspomnienia warunki przechodzą na dalszy plan. Liczę, że podreperuje tam zdrowie, a to też wiele zależy od lekarza i jakie zabiegi przepisze. Byłam w sanatorium w Olecku dwa razy i efekty dwa odmienne, raz super pomogło a za drugim średnio.
Cześć Kinia myślę że jesteś zadowolona z pobytu w Almie. Bo ja bardzo miło wspominam ten czas. Te nasze wspólne wypady i rozmowy do późnych godzin prawie porannych. Taka ekipa jak nam się trafiła to chyba jeszcze w historii Almy nie było. Widać to po komentarzach. Nasz turnus chyba wszystkiemu zaprzecza co tu było napisane przez ludzi. My miło wspominamy ten czas. I w kontakcie jesteśmy między soba non stop.