Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kurs prawa jazdy kategorii B w LOK w Sopocie wątek zamknięty Zapisałam się na kurs do LOKu, ponieważ miałam tam blisko oraz usłyszałam i...
~Klaudia
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 czerwca 2016

dziękuję i pozdrawiam wątek zamknięty Właśnie wróciłam z południa Polski sama prowadząc autko :) i właśnie tutaj...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2012

ZADOWOLONY wątek zamknięty napisze krotko,jazda z p. Krzysztofem to prawdziwa przyjemnośc,bez...
~nie ma znaczenia
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 września 2011

Dzieki wątek zamknięty Dziekuje mojemu instruktorowi Krzyskowi ze przygotowanie mnie do egzaminu,...
~johny
-

dodano: 28 grudnia 2011

ZDAŁAM wątek zamknięty Dziękuję serdecznie P.Tomkowi za przygotowanie mnie po dwu letniej przerwie...
~nenus
-

dodano: 10 grudnia 2011

Obiecałam pozytywną opinię to jest :) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, wykłady prowadzone są jasno i rzeczowo....
~Agata nie Aga
-

dodano: 23 września 2011

Obiecałam pozytywną opinię to jest :) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, wykłady prowadzone są jasno i rzeczowo....
~Agata nie Aga
-

dodano: 23 września 2011

SUPER!! wątek zamknięty Polecamwszystkim jazde z panem Tomkiem Kozakiem, przesympatyczny, cierpliwy i...
~Paulina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Jedynym minusem Loku jest cena za kurs, widziałem już tańsze, ale jakość...
~Taiyou
-

dodano: 22 czerwca 2010

Lepszej szkoły jazdy nie mogłam wybrać!! wątek zamknięty Szkoła warta polecenia. Nie ma problemu z ustalaniem godzin jazdy czy nawet...
~j
-

dodano: 10 marca 2010

siemkaa wątek zamknięty no tam budynek budynkiem :PP ogolnie fajnie... kierowniczka nice ;] fuury...
~no jak to kto? ja :D
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 marca 2009

Spoko wątek zamknięty faktycznie budynek zostawia troche do życzenia,ale nie o to przeciez tu...
~Fanta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 marca 2009

Polecam!!!!!!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z całego kursu. Pani kierowniczka to bardzo miła...
~m kursantka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 lutego 2009

Kurs Instruktorów wątek zamknięty Polecam zdałem za pierwszym razem a wszyscy straszyli ze egzamin niewiadomo...
~Jacek K
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 12 stycznia 2008

Polecam :) wątek zamknięty Mi się wydaje, że niektórzy mają problem z własna osobą i nawiązywaniem...
~Dżungla :P
-

dodano: 15 grudnia 2007

monika - opinia wątek zamknięty Nie mam pojęcia skąd taka negatywna opinia na temat pana T. Jeżdże z nim już...
~monika
-

dodano: 27 listopada 2007

Ania - opinia wątek zamknięty Nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie ale nie sądze by pisali to...
~Ania
-

dodano: 22 listopada 2007

Nie polecam !!!!! wątek zamknięty Wystrój fatalny, bród, pleśń na ścianach, smród. Sprzęt co chwile popsuty. Co...
~Kursantka
-

dodano: 17 listopada 2007

ocena wątek zamknięty Jestem zadowolony,budynek niekoniecznie ale przecież nie chodzi tu o jakość...
~Marcin
-

dodano: 11 listopada 2007

hmmm... wątek zamknięty Dziwia mnie poprzednie opinie odnosnie wlascicielki osrodka. Owszem - sam...
~D+Ó
-

dodano: 25 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

21

wątków

do góry