Widok
Ostatni z zabójców Zachara w areszcie
Opinie do artykułu: Ostatni z zabójców Zachara w areszcie.
Marcin A., pseudonim Żaba, poszukiwany od 2010 r. europejskim nakazem aresztowania, został zatrzymany w Holandii i przewieziony do Polski. Prokuratura postawiła mu zarzut udziału w pobiciu ze skutkiem śmiertelnym Daniela Z., pseudonim Zachar - domniemanego szefa trójmiejskiego półświatka. Marcinowi A. grozi do 10 lat więzienia.41-letni Marcin A., w środowisku przestępczym znany jako Żaba, był według śledczych członkiem działającej w Trójmieście zorganizowanej grupy przestępczej, która miała ...
Marcin A., pseudonim Żaba, poszukiwany od 2010 r. europejskim nakazem aresztowania, został zatrzymany w Holandii i przewieziony do Polski. Prokuratura postawiła mu zarzut udziału w pobiciu ze skutkiem śmiertelnym Daniela Z., pseudonim Zachar - domniemanego szefa trójmiejskiego półświatka. Marcinowi A. grozi do 10 lat więzienia.41-letni Marcin A., w środowisku przestępczym znany jako Żaba, był według śledczych członkiem działającej w Trójmieście zorganizowanej grupy przestępczej, która miała ...
Profesjonalna POLICJA!
Jizus..... od 00.40minuty film. Policjant idzie z przodu przed nim. Podejrzany w środku. Drugi go prowadzi z tylu. Zauważcie jak ten "koń boży" z przodu niesie bron na luzie stojąc tyłem do niego. Broń odstaje mu przy udzie prawym. Jeśli by był to jakiś desperata to już by mu wyrwał z kabury ta bron. Ten z tyłu nawet by nie zdążył zareagować.
Mieszkam od 3 lat na Morenie a w Gdańsku 40 lat.
Nie znam nikogo z nich i nikt nic ode mnie nigdy nie chciał , żadnych haraczy ani nikt mnie nie straszył itp.
Nie utrzymuję kontaktów ze światem przestępczym i nie szukam łatwego zarobku - nie zadaję się z bandytami.
a jeśliby - idę od razu na policję , nie ma że tygrys czy broń przy skroni - od razu idę na policję.
mam swoje życie i w du...pie gangsterów.
Z tym , że ja znałem reguły - ur. się na Biskupiej i cudem ocalałem.
Nie utrzymuję kontaktów ze światem przestępczym i nie szukam łatwego zarobku - nie zadaję się z bandytami.
a jeśliby - idę od razu na policję , nie ma że tygrys czy broń przy skroni - od razu idę na policję.
mam swoje życie i w du...pie gangsterów.
Z tym , że ja znałem reguły - ur. się na Biskupiej i cudem ocalałem.
Zrozumieć!!!!!!!!!!!!
Troszke się redaktor zagalopował i mogą być z tego nie małe konsekwencje.Mianowicie napisałeś,że zatrzymano ostatniego z zabójców,a chłopak ma odpowiadać za ''użycie w bójce niebezpiecznego narzędzia".Nawet nie potraficie zrozumieć i czytać głupot które wypisujecie!!!!!!!!!!11 Powinni was zamknąć z trynkiewiczem,bo siejecie zamęt,nienawiść i zakłamanie
kulawy co ciupaga z nim pożądek zrobił
kacper na kulach jest jak robocop, dopaść to on może jedynie 1g koksu żeby się na stukać albo jarania,bo to zwykły ćpun jest.
Żaba to leje na Kacpra marnego narkomana i mitomana.
Cały Elbląg ma bekę z Marcinka i jego kokietki.
Gangsterzy co mają bryki w kredycie.
Żaba to leje na Kacpra marnego narkomana i mitomana.
Cały Elbląg ma bekę z Marcinka i jego kokietki.
Gangsterzy co mają bryki w kredycie.
Tak czytam i czytam te wypociny pisane pseudo więzienno-gangsterską grypserą, przez tych udających, co to znali "Zachara", czy "Żabę" i ogarniam mnie pusty śmiech.
Co wy cycki uliczne w ogóle wiecie o tych sprawach, żeby wypowiadać się na forum? Zachara widzieliście na zdjęciach z sądu, Żaby pewnie w ogóle, a tu perorujecie, jakbyście byli mafia:))) Żałosna cwepeliada z browarem z biedrony...żal.
Co wy cycki uliczne w ogóle wiecie o tych sprawach, żeby wypowiadać się na forum? Zachara widzieliście na zdjęciach z sądu, Żaby pewnie w ogóle, a tu perorujecie, jakbyście byli mafia:))) Żałosna cwepeliada z browarem z biedrony...żal.